Anne Fatma'nı gelip çocuklarını sarılması
-Anneannenin kanal kenarında ağlaması
-Kendisinin iyi olduğunu söylemesi
-Ambulansa binip karşıya geçmesi
-Kızı Aysima ile sarılıp ağlaması
-Aysima'nın yeğeninin fotoğraflarına bakması
-Yeğenleri ile buluşması
-Gökhan Kaplan'ın olayı anlatması
-Esnaf Özbilir'in olayı anlatması
( ADANA ) - Annelerin "Anneler Günü" felakete dönüyordu- Adana'da Anneler Günü etkinliğinden dönen anneanne ve iki torununun bulunduğu dayının kullandığı otomobil sulama kanalına uçunca iki çocuk ve kadın esnaf tarafından kurtarıldı- Otomobilin arkasındaki otomobilde bulunan anne Fatma Kaplan ise iki çocuğu ve annesinin bulunduğu otomobilin kanala uçtuğunu görünce sudan çıkartılan çocuklarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu- Aysima Kaplan ise kendi annesine sarılarak sağ salim kurtulduğu için uzun süre ağladı ADANA
- Adana'da Anneler Günü etkinliğinden dönen dayının kullandığı ve içerisinde anneanne ve iki torununun bulunduğu otomobil sulama kanalına uçtu. İki çocuk ve kadın esnaf tarafından kurtarılırken olaydan hemen sonra gelen anne çocuklarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Edinilen bilgiye göre, kaza merkez Seyhan ilçesi, Pınar Mahallesinde meydana geldi. Kaplan ailesi Anneler Gününü kutlamak için bir alışveriş merkezine gitti. Burada bir süre eğlenen Kaplan ailesi daha sonra iki otomobile binerek evlerine dönmek üzere yola çıktı. Dayı Gökhan Kaplan'ın kullandığı otomobile anneanne Nurgül Kaplan, torunları Mert (9) ve Kerem Kaplan (5) bindi. Diğer araca ise çocukların annesi Fatma Kaplan ve eşi bindi. Gökhan Kaplan Mavi Bulvara geldiği sırada virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpıp DSİ'ye ait sulama kanalına düştü. Dayı Kaplan hemen çocukları kurtarmak için seferber oldu. Bu sırada esnafta aileyi kurtarmak için seferber oldu. Esnaf Murat Özbilir hemen kanala atlayarak çocukları Kaplan'dan alıp karaya çıkardı. Anneanne de oğlu tarafından kurtarılarak sudan çıkarıldı. Kazayı gören vatandaşların çağırdı ambulans ve polis ekipleri de hemen olay yerine geldi. Bu sırada arkadan gelen ve otomobilde bulunan anne Fatma Kaplan kazayı görünce önce kısa süreli şok geçirdi. Çocuklarının sağ olduğunu görünce onlara sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Annesini göremeyen Kaplan onun nerede olduğunu sordu. Bunun üzerine kanalın karşı tarafından ambulansta olan anne aşağı inip kızına iyi olduğunu söyleyip onu sakinleştirdi. Daha sonra olay yerine anneannenin diğer kızı Aysima Kaplan geldi. Annesi ona uzun uzun sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Daha sonrada yeğenlerini sordu. Bunun üzerine bir basın mensubu kadına yeğenlerinin iyi olduğu görüntüyü gösterdi. Kaplan bu sayede sakinleşip daha sonrada yeğenlerine sarılarak ağladı. Polis kazayla ilgili inceleme başlatırken, esnaf Murat Özbilir, insanlık vazifesini yaptığını, geçen cuma günü de aynı yerden bir otomobilin kanala düştüğünü burada sürekli kanala araç düştüğünü söyledi.
Dayı Kaplan'da birden aracın kanala düştüğünü önce yeğenlerini kurtarmaya çalıştığını sonra esnafın yardım ettiğini söyledi.
(FKE-
- Annelerin 'Anneler Günü' felakete dönüyordu
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Fırında korkutan yangın
31 Ağustos 2021 Salı
Şiddetli yağış kazaya neden oldu: 6 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tur minibüsü önce motosiklete ardından park halindeki kamyonete çarptı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
7 işçinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Otomobil ile 25 metrelik uçuruma yuvarlanan çift ölümden döndü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Açık camı fırsat bilip 200 bin liralık vurgun yapan şahıs kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sürücünün araçtan fırlayıp hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasında
30 Ağustos 2021 Pazartesi