-Marketten genel görüntü
--Kampanya afişinden görüntüler
--Müşterinin avokado çekirdeği getirmesinden görüntü
--Müşterinin alışveriş yapmasından görüntü
--Hakan Hacıhamdioğlu röp
--Muhammet Gençyiğit röp
( ANTALYA )- Çekirdeğin tanesini 1 liradan saydı, limitsiz alışveriş kampanyası yaptı- Vatandaşlar, yüzlerce çekirdek getirerek temel gıdan tut bakliyat ve meyve sebzeye kadar çok sayıda ürünü aldı. ANTALYA
- Antalya’nın Alanya ilçesinde bir market-manav işletmecisi müşterilerine ilginç bir kampanya sundu. ‘Avokado çekirdeğini getir, istediğini götür’ kampanyası başlatılan işyerine çok sayıda vatandaş yüzlerce avokado çekirdeği getirerek dilediğince alışveriş yaptı. Alanya’nın Saray Mahallesi’nde hizmet veren market-manav işletmecisi Hakan Hacıhamdioğlu, ilçenin en büyük kazanç kaynaklarından biri olan avokadonun çekirdeklerinin fidana dönüştürülmesiyle ekonomiye katkısı sağlama amacıyla müşterilerine ilginç bir kampanya sundu. 1 avokado çekirdeğinin 1 lira olarak değerlendirilen işyerine vatandaşlar, yüzlerce çekirdek getirerek temel gıdan tut bakliyat ve meyve sebzeye kadar çok sayıda ürünü aldı. “Vatandaşlardan ilgi çok iyi” Hacıhamdioğlu, ekonomiye can vermek için böyle bir kampanya düzenlediğini söyledi.
Hacıhamdioğlu , “Alanya’mızın değeri olan avokadonun çekirdeği hem çöpe gitmesin hem de değer kazansın istedik. Pandemi döneminde vatandaşlarımıza azda olsa destek olur diye düşündük. Çok iyi talep aldık. Vatandaşlarımızın avokado çekirdeklerini için değerlendirmesini istiyoruz. Çöpe gitmesin getirsinler bize değerlendirelim. Mesela 40 çekirdek getiren kişi, markette bulunan ürünlerden 40 liralık alışveriş yapabiliyor. Şuan ilgili çok iyi, özellikle mahalle halkı çekirdek getirerek alışveriş yapabiliyor” dedi.
“Biz çekirdekleri genelde çöpe atıyorduk” Kampanyaya 40 avokado çekirdeği getirerek katkı sağlayan Muhammet Gençyiğit, “Bizim burada avokado çok tüketilen ürün. Mahallemizin marketçisi de böyle bir kampanya başlatmış. Bir işe yaramadığı için biz çekirdekleri genelde çöpe atıyorduk. Apartmanda duyduk biz böyle bir kampanyanın olduğunu ve 40 adet çekirdek getirerek arkadaşa teslim ederek alışveriş yaptım. Bunlar güzel örnekler, ülkemizde böyle şeylerin olması lazım. Arkadaşımı bu konuda tebrik ediyorum. Her mahalleye bu tür şeyler lazım” diye konuştu.
(EA-
Antalya'da “Avokado çekirdeğini getir, istediğini götür” kampanyası
İLGİLİ VİDEOLAR
Açık camı fırsat bilip 200 bin liralık vurgun yapan şahıs kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kahramanmaraş’ta down sendromlu çocukların 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç takla attı: 6 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Annesinin gözyaşlarına dayamadı iki buçuk ayda 20 kilo verdi
29 Ağustos 2021 Pazar
Şişli’de çocuklar iklim değişikliğine dikkat çekti
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Yerel Üretici Sokağı’nda yaz bereketi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
TESK Genel Başkanı Palandöken: “Öğrencilerin sağlığını korumak hepimizin görevi”
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bu tarlada satılan tüm sebzeler müşteriler tarafından toplanıyor
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Yeni eğitim öğretim dönemi öncesi velileri üzen haber
27 Ağustos 2021 Cuma