Arka Sokaklar Bölüm: Metin ve Tekin'in zor anları

Arka Sokaklar 266. bölüm özeti:

Torbacıları kim öldürdü?

Ekip, uyuşturucu satan ve ölü bulunan iki torbacının katillerinin peşine düşüyor. Yiğit, 25 yaşında bir üniversite öğrencisidir. Kendisi gibi uyuşturucu bağımlısı olan kız arkadaşı Ezgi ' yle aynı evde yaşamaktadır.

Ezgi ' nin uyuşturucu kriziyle başa çıkmaya çalışan Yiğit, uyuşturucu satıcısı Orçun ve Salih ' in yanına gider. Parası olmadığı için ona uyuşturucu vermezler. O da önce onları tehdit eder, sonra da Salih ' i yaralayalar ve uyuşturucuyu alır.

Ezgi ' yle beraber kaçmaya başlarlar ve o gece aldıkları dozdan sonra sabah eve gelen ekibin çifti uyandırmasıyla beraber Yiğit ' in öldüğü anlaşılır. Yiğit ' i kaybetmenin acısıyla bütün isimleri polise veren Ezgi de hastanede tedavi altına alınır.

Ezgi ' nin verdiği adrese giden ekip, Orçun ve Salih ' in cesetleriyle karşılaşır. Aynı gün içinde diğer bir torbacı Serdar ' ın da aynı şekilde öldürülmesi şüphelerin aynı kişiye yoğunlaşmasına sebep olur. Ekip torbacıların katilini bulmanın peşine düşer.

Zeynep ' in yaklaşan doğum günü Murat ' ı hediye telaşına sokar. Tüm ekibe danışan Murat, sonunda güzel bir tercih yapacaktır. Şule ' nin sınıftan arkadaşı Kaan ' la ilişkisini öğrenen Metin ' le Tekin, ağabeylik taslayıp Kaan ' ı tehdit ederler. Şule bu duruma çok bozulmaktadır. Ta ki olaya Kaan ' ın ablası dahil oluncaya kadar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile