Arseven Mangırcı'ya Cübbe Hediye Etti

Beyaz TV'de yayınlanan moderatörlüğünü Faruk Mangırcı'nın üstlendiği 'Yüksek Gerilim' adlı programda, önceki programlarda girdiği iddiayı kaybeden Serdar Arseven, Faruk Mangırcı'ya cübbe hediye etti.
Faruk Mangırcı ile girdiği bir iddiayı hatırlatan Arseven, Başbakan’ın 3 Kasım 2002 seçimlerinde kendisine sorduğu oy tahmini için yüzde 33 cevabını verdiğini ve seçim yüzdesinin aklında o şekilde kaldığını ifade etti. 2002 seçimlerinin sonuçları üzerine iddiaya giren Arseven, Mangırcı’nın sonuca daha yakın bir yüzde verdiğini dile getirdi. Programa katılan konuşmacıların genellikle manşetli gömlek giydiğine dikkat çeken Arseven “Ben manşetli gömlek giydiğim zaman ibadette çok zorluk çekiyorum. Onu çıkart sonra o iki deliği tuttur kapat çok zorluk meydana getiriyor” dedi. Kıravat takmaktan hiç hoşlanmadığını dile getiren Arseven, sütudyodaki konuşmacılar arasında espri konusu oldu.

FARUK MANGIRCI’YA CÜBBE HEDİYE ETTİ


Program sırasında bir seyircinin “Serdar bey dini başörtüsüne endekslemiş fakat kendisi kravatsız çıkmıyor” şeklindeki eleştirisine Arseven “Doğru” diye cevap verdi. Ankara’da gazetecilik yaptığını ve Meclis’e sık gittiğini belirten Arseven “Meclis’te kravat takmadığın zaman seni çalıştırmıyorlar. Böyle bir kural var. Hatta komisyon toplantılarında ceketinizi çıkartmak istiyorsunuz çıkartamıyorsunuz. Oy birliği ile karar alınırsa çıkartabiliyorsunuz” dedi.

Kıyafet konusunda çektiği sıkıntıları dile getiren Arseven, ibadet rahatlığı sağlayacak bir kıyafet seçtiğini belirterek Mangırcı’ya cübbe hediye etti. Programdaki konuşmacıların ısrarı üzerine cübbeyi giyen Mangırcı “Bu muziplik olsa olsa Serdar Arseven’den gelirdi” dedi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Özcan Yeniçeri neden istifa etti?

8 Ağustos 2018 Çarşamba

Dinamit 16 Aralık 2016

17 Aralık 2016 Cumartesi

Dinamit 9 Aralık 2016

10 Aralık 2016 Cumartesi

Dinamit 25 Kasım 2016

26 Kasım 2016 Cumartesi

Dinamit 18 Kasım 2016

18 Kasım 2016 Cuma

Dinamit 11 Kasım 2016

12 Kasım 2016 Cumartesi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile