Genç yaşta kansere yakalandığını söyleyen Yetenek Sizsiniz'in birincisi Atalay Demirci, "Kanserden ölüyordum, güldüklerimi anlattı, komedyen oldum" dedi.

Genç yaşta kansere yakalandığını söyleyen Yetenek Sizsiniz'in birincisi Atalay Demirci, 'Kanserden ölüyordum, güldüklerimi anlattı, komedyen oldum ' dedi. Demirci geçmişiyle ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yetenek Sizsiniz'in birincisi Atalay Demirci, Burada Laf Çok programında Mesut Yar'ın konuğu oldu. Genç yaşta kansere yakalandığını söyleyen Demirci, nasıl stand up yapmaya karar verdiğini anlattı.

İlk sstand up'ını 1999 yılında yaptığını söyleyen Demirci, '13 yıldır sahnedeyim. Devlet memuruydum, rahatsızlandım. Rahatsızlandıktan sonra beni bir gösteriye götürdüler. Sonra dedim ki; ben bu işi yaparım. Oturdum yazmaya başladım. Tamamı tanıdık 600 kişilik bir salona gösteri yaptım. Ben bunu meslek edineyim diye de yapmamıştım. Yapabildiğimi kendime ispatlayıp hayata tutunmaya çalışıyordum. Çünkü moralim bozuk, canım sıkkın bir şeyleri atlatmaya çalışıyorum. Doktorum bana 'Sen ne düşündünde bu hastalık sende bu hale geldi' dedi. Ben ondan sonra çark ettim. Düşündüklerimi sustum, ölüyordum kanserden, güldüklerimi anlattım, oldum komedyen ' şeklinde konuştu.

GÖZ GÖZE GELİNCE GERÇEĞİ ANLATTI

Demirci, Mesut Yar'ın 'Dün akşam 5N1K'da Cüneyt Özdemir'e 'Hayatımı ancak göz göze geldiğimizde anlatabilirim' demiştin. İşte göz gözeyiz. Herkes seni merak ediyor' sözleri üzerine, zor geçen geçmişiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. BEYAZ GAZETE




Atalay Demirci: Kanserden ölüyordum, komedyen oldum

Genç yaşta kansere yakalandığını söyleyen Yetenek Sizsiniz'in birincisi Atalay Demirci, 'Kanserden ölüyordum, güldüklerimi anlattı, komedyen oldum ' dedi.
Yetenek Sizsiniz'in birincisi Atalay Demirci, Burada Laf Çok programında Mesut Yar'ın konuğu oldu. Genç yaşta kansere yakalandığını söyleyen Demirci, nasıl stand up yapmaya karar verdiğini anlattı.

İlk sstand up'ını 1999 yılında yaptığını söyleyen Demirci, '13 yıldır sahnedeyim. Devlet memuruydum, rahatsızlandım. Rahatsızlandıktan sonra beni bir gösteriye götürdüler. Sonra dedim ki; ben bu işi yaparım. Oturdum yazmaya başladım. Tamamı tanıdık 600 kişilik bir salona gösteri yaptım. Ben bunu meslek edineyim diye de yapmamıştım. Yapabildiğimi kendime ispatlayıp hayata tutunmaya çalışıyordum. Çünkü moralim bozuk, canım sıkkın bir şeyleri atlatmaya çalışıyorum. Doktorum bana 'Sen ne düşündünde bu hastalık sende bu hale geldi' dedi. Ben ondan sonra çark ettim. Düşündüklerimi sustum, ölüyordum kanserden, güldüklerimi anlattım, oldum komedyen ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile