- Türkiye Avcılık Kupası - Antrenman ve sıralama atışlarından detaylar - Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Düzce İl Temsilcisi RöportajAtıcılık: Türkiye Avcıbaşı Kupası - Organizasyon, 50 ilden 150 sporcunun katılımıyla Düzce 'de başladıDÜZCE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Avcıbaşı Kupası, Düzce 'de başladı.
Düzce 'nin Gümüşova ilçesindeki Elmacık Atış Poligonu'nda antrenman ve sıralama atışları ile başlayan organizasyona, 50 ilden 150 sporcu katılıyor.Sabit hedef, koşan domuz, gelen ayı, sporting ve trap atışlarının gerçekleştirildiği kupada sporcular, hedefleri ilk atışta vurarak derece elde etmeye çalışıyor.Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Arif Kayagil, yaptığı açıklamada, üç gün sürecek organizasyonun ilk gününde antrenman atışlarının gerçekleştiğini söyledi.
Türkiye Avcıbaşı Kupası'nın sadece Düzce 'de gerçekleştirildiğini belirten Kayagil, "Sporcularımız burada müsabakalarını sürdürüyor. Poligonumuz bu yarışma için çok ideal. Umarım kazasız belasız bir şampiyona olur. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.
Atıcılık: Türkiye Avcıbaşı Kupası - DÜZCE
İLGİLİ VİDEOLAR
Bursa’da zafer coşkusu uçurtmalarla yaşandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Ümit Milli Takım Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Solo alpinisti 30’uncu tırmanışını Zafer Bayramında gerçekleştirdi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bursa’da zafer coşkusu uçurtmalarla yaşandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Öztürk'ü tebrik etti
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İskilip'teki yemek yarışması yoğun ilgi gördü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Kadınlar Futbol Turnuvası düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Malazgirt Zafer Kupası Yol Yarışları
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çocuklar Dondurma Şenliği'nde doyasıya eğlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kazılan yol kör noktasına rastlayan kamyon devrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi