Geçtiğimiz hafta Real Madrid ve ardından hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Çek Cumhuriyeti'nden Plzen takımına yenilen ve sonrasında La Liga'nın son sırasındaki Deportivo karşısına çıkan Atletico, farklı bir galibiyet aldı.
Atletico Madrid'in sahadaki en etkili ismi Kolombiyalı Radamel Falcao, atılan 6 golün 5'ini kaydetti.
23. dakikada Diego Costa'nın attığı golün ardından 28, 42, 64 , 67 ve 71. dakikalarda Deportivo ağlarını havalandıran Falcao, Atletico Madrid Kulübü'nün tarihinde bir lig maçında 5 gol atmayı başaran ilk futbolcusu oldu.
La Liga'daki gol krallığı yarışında Falcao, gol sayısını 16'ya çıkararak, Lionel Messi'nin ardından ikinciliğe yükseldi.
Öte yandan Atletico Madrid'deki Türk futbolculardan Arda Turan, ilk 11'de sahaya çıkarak, 70. dakikada yerini Raul Garcia'ya bıraktı. Emre Belözoğlu ise yedeklerde kaldı.
Vicente Calderon Stadı'nda en son 1994 yılında Valladolid'e karşı 6 gol atabilen Atletico Madrid, Deportivo galibiyeti sonrasında puanını 37'ye yükselterek, ligde 2. sırada kaldı ve lider Barcelona'nın en yakın takipçisi olmaya devam etti.
Muhabir: Şenhan Bolelli / Buğra Ersavaş
Yayıncı: Erdem Gültekin
Atletico Madrid-Deportivo: 6-0 Maç Özeti (9 Aralık 2012)
İLGİLİ VİDEOLAR
Başkan Erdoğan genç sultanlara başarılar diledi!
9 Ekim 2020 Cuma
Danimarka'da Başakşehir'e taciz! Skandal görüntüler
5 Ağustos 2020 Çarşamba
Avrupa'da gördü, kendi hayal gücünü de katarak üretime geçti
24 Haziran 2020 Çarşamba
Virüs AB'yi çadırdattı!
28 Mart 2020 Cumartesi
Fransız doktor koronavirüs dehşetini anlattı
22 Mart 2020 Pazar
Erdoğan Yunanistan'a seslendi: Sen de kapıları aç
8 Mart 2020 Pazar
Mültecilerin Yunanistan'a geçişleri devam ediyor
2 Mart 2020 Pazartesi
Ropörtaj veren insan kaçakçısı tutuklandı
1 Mart 2020 Pazar
Bakanlıktan videolu tepki!
30 Ocak 2020 Perşembe
Hulusi Akar: DAEŞ'lileri göndereceğiz
6 Kasım 2019 Çarşamba