Avm’nin Buz Pateni Pistine Çakılan Genç Böyle Görüntülendi

Bahçelievler’de bir AVM’nin en üst katından buz pateni pistine atlayarak intihar ettiği ileri sürülen bir genç, feci şekilde can verdi. Gencin zemine çakılma anı iş saniye saniye görüntülendi.
Olay, geçtiğimiz 11 Mayıs 2014'te saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir genç, iki bayan arkadaşı ile birlikte sabah saatlerinde AVM'ye geldi. Bir süre çarşıda gezen gençlerden iki bayan daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

AVM'te tek başına kalan ve burada bir süre mağazaları gezdikten sonra merkezin üst kadında yemek yiyen genç, bir anda ayağa kalkarak korkuluklara doğru koşup kendisini aşağıya bıraktı. Olay yerinde ağır yaralanan genç AVM'nin yanındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından inceleme başlatan polis ekipleri, gencin intihar nedeninin tespiti için soruşturma başlattı.

OLAY ANI AVM'NİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Öte yandan yaşanan intihar vakası AVM'nin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, yukarıdan atlayan süratle yere çakılıyor ve hemen ardından çevredeki vatandaşların olay yerine yöneliyor.

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattıkları soruşturması ise sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile