Türkiye’nin ilk pop starı olan Erol Büyükburç’un kızı Jeyan Büyükburç, babasının bir programda sinirlenerek söylediği ‘’Saksı değilim ben’’ sözlerini değerlendirdi. Jeyan Büyükburç, ‘’Orada gerçekten gözünün gördüğünü gördüm. Gerçekten bakışları değişiyor’’ dedi.

Kanal Türk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının bugünkü konuğu Türkiye 'nin ilk pop starı olan Erol Büyükburç 'un kızı Jeyan Büyükburç oldu. Programın ilk dakikalarında kaybettiği ablası Ajan Büyükburç 'u anlatan Jeyan Büyükburç, ilerleyen dakikalarda da babasıyla olan dargınlığına değindi.

BABADAN ÇOK ABLA DESTEĞİ

Sanatçı olmasında babasından çok ablasının desteğini gördüğünü belirten Büyükburç, ' 'Ablam küçüklüğümden beri yaptığım çalışmalarda beni çok destekledi. Beni sahneye çıkartarak sürekli şarkı söyletti. Ben çok çekingen, o da tam tersi çok sosyaldi. Beni hep öne atardı ' ' dedi. Babasıyla devam eden kopukluğunun halen devam ettiğini belirten Büyükburç, Erol Büyükburç ile en son 1.5 sene önce görüştüğünü söyledi. Babasının görüşmeyi çok tercih etmediğini kaydeden Büyükburç, ' 'O çok bağlı değildi. Görüşmeyi çok tercih etmiyordu. Biz de çok üstüne gitmedik. Ama annem bizi çok iyi yetiştirmiştir. Babam için de hiçbir zaman kötü bir şey söylememiştir ' ' şeklinde konuştu.

Program sunucularından Müge Dağıstanlı 'nın yönelttiği ' 'Peki babanız başkalarıyla evlilik yapınca sizi görmek istemedi mi? ' sorusuna ise Jeyan Büyükburç, ' 'Sanırım öyle bir şeyler var. Ama çok küçük olduğumdan bana çok yansıtılmamıştı. ' ' diyerek cevap verdi.

' 'GÖZÜNÜN DÖNDÜĞÜ GÖRDÜM ' '
Programın ilerleyen dakikalarında babası Erol Büyükburç 'un bir yarışmada sinirlenerek söylediği  ' 'Ben saksı değilim ' ' sözlerinin hatırlatılması üzerine ise Jeyan Büyükburç, ' 'Orada gerçekten gözünün döndüğünü gördüm. Gerçekten bakışları değişiyor. 'Onun bir deli damarı vardır ' derdi annem. Herhalde öyle bir ruh haline bürünmüş ' ' dedi. Şöhret olmanın getirdiği bir egonun olduğunu belirten Büyükburç, ' 'Bu da reyting yapar, al işte ' ' sözünü hatırlatarak ' 'Bu sözünü çok seviyorum. Çünkü seneler oldu, halen konuşuluyor ' ' dedi.

Babadan Çok Abla Desteği

Türkiye ' nin ilk pop starı olan Erol Büyükburç ' un kızı Jeyan Büyükburç, sanatıyla ilgli babasından çok ablasından destek gördüğünü söyledi.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile