'Gazinocular Kralı' Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan, babasından öyle bir taktik almış ki, acı çekmekten bile kurtulmuş.

'Gazinocular Kralı' Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan, canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan Mehmet Aslan, ilk aşkını ve babasından aldığı taktiği anlattı.

'Babam ilk benim canımın acıdığını gördüğü zaman lise 1'e gidiyordum 'diyen Aslan, 'Paris 'te okuyordum, o da beni ziyarete gelmişti. Benim surat beş karış yemeden, içmeden kesilmişti. Babam beni öyle görünce 'vay benim salak oğlum... Gel otur karşıma, ben seni akıllı bilirdim, derdin ne?' dedi. 'Baba ben onu çok seviyorum, çok beğeniyorum ama o beni beğenmiyor, bana çok ilgisiz davranıyor, bir iyi, bir kötü' dedim. 'Çirkin bir adamım galiba' dedim babama. Babam da, 'bak sen bir kere kendinden emin ol, sen tamamsın, rahat ol. Şöyle bir şey yap; sana ilgi duyan başka kız varsa ilgini ona kaydır. Madem seni sevmiyorsa unut boşver. Seni sevene git' dedi. Ben de o akılla kendime güvendim, ertesi gün gittim başka bir kızın yanına oturdum, o da güzel bir kızdı. Sıkıcı bir dersteydik, dalga geçiyorduk, şakalaşmalar başladı kızla. Ben arkadaki kızı unuttum. Notlar yazıyorduk keyifliydi. Sonra ders bitti, O kız yanıma geldi, 'ders mi dinliyorsunuz, oyun mu oynuyorsunuz' dedi kalemi kırdı. Sonra 4 yıl çıktık 'şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE

Babasından Öyle Bir Taktik Aldı Ki...

'Gazinocular Kralı' Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan, babasından öyle bir taktik almış ki, acı çekmekten bile kurtulmuş.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile