Grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli "CHP'nin genel başkanı talihsiz ve tarifi imkansız bir pot kırmıştır." diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu.

Bahçeli 'Başkanlık sistemi kan dökmeden gelemez' sözlerine tepki göstrerek ''Ne yazık ki gaflet ve delalet içindeki yöneticilerin varlığı hepimizi endişelendirmektedir. CHP'nin genel başkanı talihsiz ve tarihi bir pot kırmıştır.'diye konuştu.

''CHP'NİN GENEL BAŞKANI TALİHSİZ VE TARİFİ İMKANSIZ BİR POT KIRMIŞTIR''

CHP Liderinin büyük bir pot kırdığını söyleyen Bahçeli, 'Ne yazık ki gaflet ve delalet içindeki yöneticilerin varlığı hepimizi endişelendirmektedir. CHP'nin genel başkanı talihsiz ve tarihi bir pot kırmıştır. Başkanlıkla ilgili endişeleri ortaya koymak başka bir şey korku ve panik yaratmak başka bir şey.

SOKAĞIN ADRES GÖSTERİLMESİ DOĞRU DEĞİL

Sokağın adres gösterilmesi doğru değildir. Bizim için de Başkanlık sistemi uygun bir sistem değildir. Ama biz muhalefetimizi demokrasi kuralları çerçevesinde yapmaya devam edeceğiz.Bizim kandan bahsedip aba altında sopa gösteren müflis siyasetçilere ihtiyacımız yoktur.' dedi.

BU SORUMSUZLUKTUR

Henüz ortada fol yok yumurta yokken Başkanlık Sistemi ve Partili Cumhurbaşkanlığı tartışma aşamasındayken halkı sokağa çağırmak gaflettir, sorumsuzluktur.

Kılıçdaroğlu'ndan iç savaş çağrısı

Bahçeli: Pazar günü yaşananlar bir ortaoyunu, gezi olaylarının bir kopyasıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerin kongre girişimine sert çıktı. Bahçeli, ' Pazar günü yaşananlar bir ortaoyunu gezi olaylarının bir kopyasıdır ' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile