Bakan Fakıbaba, PÖH’leri Afrin’e uğurladı

polislerin yemini
-bakan fakıbaba ve protokolden görüntüler
-dua edilmesi
-ailelerinden görüntüler
-polis meslektaşlarının sarılması
-tekbirler eşliğinde araçların hareket etmesi
-genel ve detaylar

( ŞANLIURFA )- PÖH’ler Afrin’e tekbirlerle uğurlandı- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba PÖH’leri Afrin’e uğurladı ŞANLIURFA

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Afrin’e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına katılmak üzere Şanlıurfa’dan yola çıkan PÖH'leri sarılarak uğurladı. Uğurlama töreninde polislerin yemini ve tekbirleri meydanı inletti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Afrin’e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına katılmak üzere Şanlıurfa’dan yola çıkan PÖH’leri uğurladı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde düzenlenen uğurlama törenine Bakan Fakıbaba’nın yanı sıra Vali Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, milletvekilleri, partililer, kurum müdürleri ve polislerin aileleri katıldı.
Bakan Fakıbaba, Afrin yolcusu polislere teker teker sarılmayı da ihmal etmedi. Tekbirler eşliğinde uğurlandı Afrin’e gidecek olan PÖH’lerin yemini tüyleri diken diken etti. Kahraman polisler, PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine geçit vermeyeceklerini haykırdı. İl Müftüsü İhsan Açık da polis memurları için dua ettirdi. Törene katılanlar, müftünün duasına ellerini açarak eşlik etti. Törenin ardından polislere sarılan aileleri ve arkadaşları duygusal anlar yaşadı. Zırhlı araçlara binen PÖH’ler tekbirler eşliğinde Afrin’e uğurlandı. (Şİ)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile