Bakan Fatma Şahin, Sanatçı Zara ile türkü söyledi, halay çekti

4. Uluslararası Folklor Festivali'nin gala gecesine katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Zara ile birlikte türkü söyleyerek, halay çekti.
Gaziantep merkez Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye ile birlikte 10 ülkenin katıldığı halk oyunlarının sergilendiği 4. Uluslararası Folklor Festivali, Zara'nın sahne aldığı ve yaklaşık 60 bin kişinin katıldığı final gecesi ile son buldu. Renkli anların yaşandığı Gala gecesine katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Zara ile birlikte türkü söyleyerek, halay çekti.

19-22 Haziran tarihleri arasında Şahinbey Parkında gerçekleşen 4. Uluslararası Folklor Festivali'nde Tayland, Kosova, Romanya, Gürcistan, Kostarika, KKTC, Hindistan, Acara Özerk Cumhuriyeti, Küba, Gaziantep Folklor Kulübü Halkoyunları ve Şahinbey Belediyesi halkoyunları ekipleri, kendi yörelerine ait halk oyunları ile katılanları büyüledi. Dört gün süren festival boyunca Rafet El Roman, Mustafa Ceceli, Kubat ve Zara sahne aldı.

60 Bin kişi Zara'nın Şarkılarıyla Eğlendi


Şahinbey Belediyesi 4. Uluslararası Folklor Festivali'nin final gecesinde sahne alan Zara gecenin geç saatlerine kadar hayranlarını şarkıları ile coşturdu. Zara konserinde adeta insan seli yaşandı. Yaklaşık 60 bin kişi Zara'nın doyumsuz şarkılarıyla eğlenirken, Gaziantep unutulmaz gecelerinden birine daha tanıklık etti.

Bakan Şahin, Türkü Söyleyip Halay Çekti


Şahinbey Belediyesi 4. Uluslararası Folklor Festivali gala gecesine katılan ve Zara'ya günün anısına buket vermek için sahneye çıkan Gaziantep Milletvekili ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Zara ile birlikte Bahçalarda Mor Meni türküsünü söyledi. Bakan Şahin daha sonra sahne önünde diğer protokol üyeleri ve yabancı ülkeden gelen ekiplerle birlikte halay çekti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile