- Bakan Selçuk'un huzurevine gelişi - Bakan Selçuk'un huzurevi sakinleriyle sohbet etmesi - Yangının hasar verdiği bölgeyi incelemesi - Basın mensuplarına açıklaması - Bakan Selçuk'un ayrılışı - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: - "Allah'a çok şükür hiçbir can kaybı yaşamadık. Tahliye edildi bütün sakinlerimiz. Yakın zamanda tadilatlar tamamlanınca, sakinlerimizi tekrardan misafir edeceğiz"İSTANBUL (AA) - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sultangazi Huzurevi'ndeki yangına ilişkin, "Allah'a çok şükür hiçbir can kaybı yaşamadık. Tahliye edildi bütün sakinlerimiz. Yakın zamanda tadilatlar tamamlanınca, sakinlerimizi tekrardan misafir edeceğiz." dedi.
Huzurevine gelerek incelemelerde bulunan, yetkililerden yangına ve son duruma ilişkin bilgi alan Selçuk, henüz nakledilmemiş huzurevi sakinleriyle de sohbet etti.Sakinlere geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Selçuk, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, acı bir gün yaşadıklarını belirterek, "Bizim istediğimiz hiçbir huzurevi sakinimiz zarar görmesin. Bunun için de gerekli çalışmaları sürdürüyoruz." dedi.
Tahliye edilen huzurevi sakinlerinden bazılarının ailelerinin yanına, bazılarının ise diğer huzurevlerine nakledildiğini dile getiren Selçuk, şunları kaydetti:"Allah'a çok şükür hiçbir can kaybı yaşamadık. Tahliye edildi bütün sakinlerimiz. Biz de anbean, olduğu andan itibaren haberdar olduk. Sayın valimiz, çalışan arkadaşlarımız, bizi haberdar etti. 86 sakinimiz ilgili lokasyonlara nakil edildiler. İnşallah yakın zamanda tadilatlar tamamlanınca, sakinlerimizi tekrardan misafir edeceğiz aynı lokasyonumuzda. Tekrar geçmiş olsun diyorum. İnşallah tekrar böyle şeyler yaşamayız."Bakan Selçuk ardından Darülaceze Huzurevi'ne nakledilen bazı huzurevi sakinlerini ziyaret etmek için buraya geçti.
Bakan Selçuk, yangın çıkan huzurevini inceledi - İSTANBUL
İLGİLİ VİDEOLAR
Gölbaşı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı Hadise konseriyle kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Kadınlar Futbol Turnuvası düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Hakan Keleş: “Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
ÇOKAP’tan sel afatından zarar görenlere konteyner desteği
29 Ağustos 2021 Pazar
Avrupa şampiyonu halterciden karantinadaki Belediye Başkanı Başdeğirmen’e sürpriz
29 Ağustos 2021 Pazar
Elazığ'da bir köy mahalle olmak için referanduma gitti
29 Ağustos 2021 Pazar
Hız için değil ses ve güzellik için yarışıyorlar
29 Ağustos 2021 Pazar
Kazazedeye yardım ederken minibüsün altında kalan şahıs o anları anlattı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Kardeş ülke Azerbaycan'dan gelen itfaiyeciler ülkelerine dönüyor
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Evlenen çift takılarının bir kısmını afet bölgelerine bağışladı
28 Ağustos 2021 Cumartesi