Bakan Soylu’nun vatandaşlar ile özçekim yapması
-Vatandaşlardan görüntü
-Bakan Soylu açıklama
( AFYON KARAHİSAR)- “Hanımla buraya kalmaya gelmezsem gözüm arkada kalır”- “Buradan da güzel fotoğraflar paylaşacağız ki milletin, görenlerin canı kalsın” AFYON KARAHİSAR
- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleri ile adeta yeniden ayağa kalkan Frig Vadisi’nin merkezi olarak nitelendirilen İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini köyünü ziyaret ettikten sonra vali ve projeden övgü ile bahsederek, “Hanımla buraya kalmaya gelmezsem gözüm arkada kalır. Geleceğiz inşallah ve buradan da güzel fotoğraflar paylaşacağız ki milletin, görenlerin canı kalsın” dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afyonkarahisar Valiliğinin hayata geçirdiği bir dizi proje ile adeta yeniden ayağı kalkın Frig Vadisi’nin merkezi olarak nitelendirilen İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini köyünü ziyaret ederek proje kapsamında gerçekleştirilen sokak iyileştirmelerinde yenilenen evleri inceledi. Projeyi beğendiğini ve hayırlı olmasını dileyen Bakan Soylu, bölgeyi gezmeye hanımı ile birlikte geleceğini de kaydetti.
Vali Çiçek ve projeden övgü ile bahseden Soylu, “Hakikaten milletvekillerimiz, valimiz hep berabere büyük bir gayretle burada sizinle birlikte çok güzel bir adım atmışlar. Allah güzel, iyi işler yapan insanların yardımcısı olsun. Ben buraya geldim ve ben hanımla buraya kalmaya gelmezsem gözüm arkada kalır. Hem Ankara’ya da yakın. Geleceğiz ve inşallah bir gece kalacağız ve buradan da güzel fotoğrafla paylaşacağız ki milletin, görenlerin canı kalsın” dedi.
“Çok zor günler geçirdik, böyle morallere ihtiyacımız var”Konuşmasında daha sonra korona virüsle mücadeleye değinen ve yaşanan zor günlerden sonra yaz mevsimi içinde rahat günlere kavuşulacağına inandığını da dile getiren Bakan Soylu şunları söyledi:“Çok zor günler geçirdik, böyle morallere ihtiyacımız var. Milletimizin ihtiyacı var. Korona virüs (Covid-19) maalesef hiçbirimizin beklemediği, dünyanın ve hepimizin baş etmekte zorlandığı bir illet. İnşallah aşı ve tedbirler ile birlikte zannediyorum ki bu yaz mevsimi içerisinde daha rahatlayacağımız günlerde buluşacağız.”Bakan Soylu’ya yoğun sevgi gösterisiKonuşmasının ardından Bakan Soylu kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen köy sakinlerinin talebini geri çevirmezken, bol bol özçekim yaptı. Yoğun bir sevgi gösterisinin olduğunun gözlendiği Bakan Soylu daha sonra beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte restore edilen bir evde inceleme yapıp vadideki mağaralar hakkında kısa bir bilgi aldıktan sonra bölgeden ayrıldı.
Bakan Soylu’dan, Vali Çiçek ve Frig Projesi’ne övgü
İLGİLİ VİDEOLAR
Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Kadınlar Futbol Turnuvası düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İşgalci Yunan askerleri tarafından Afyon’da çekilen fotoğraflar bir kitapta toplandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Atatürk Üniversitesi’nden öğrencilere online konser
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Treni yolcuları sabah namazını Kocatepe’de kıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Treni 'Büyük Taaruz'un başladığı Afyon Kocatepe’ye ulaştı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Hakan Keleş: “Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Rahvan atlar ‘Zafer’e koştu
29 Ağustos 2021 Pazar
Antalyaspor, Fredy Ribeiro ile 3 1 yıllık sözleşme imzaladı
29 Ağustos 2021 Pazar
Elazığ'da bir köy mahalle olmak için referanduma gitti
29 Ağustos 2021 Pazar
Otomobil patpata arkadan çarptı: 3 yaralı
29 Ağustos 2021 Pazar