Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Selahi isimli çocuğun eğlenceli muhabbeti herkesi güldürdü.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Cuma namazı sonrası Marmaris Çarşı esnafını ziyaret etti. Çarşı içerisinde iş yeri olan ve Gaziantepli olduğunu söyleyen bir vatandaş ise Gaziantep'te yaşanılan terör saldırısına bir Gaziantepli olarak çok üzüldüğünü ve olayı gerçekleştirenlerin bir an önce bulunup cezalandırılmasını istedi.

Bakan Kılıç ise; 'Dağda, bayırda, ovada mücadelemizi yaptığımız için azgınlaştılar. Masum insanların, bir yaşındaki, üç yaşındaki insanların kanına girecek kadar canavarlaşmak, bir özgürlük yada hak arama mücadelesi değildir. Bu insanların arasına nifak sokmaktır. Milletimiz buna karşı direncini ne şekilde ortaya koyacaktır. Sağ duyusunu kaybetmeyerek. Türk-Kürt hepimiz kardeşiz. Bu coğrafyada bayrak da vatanda bir tanedir. 81 vilayette 75 milyon kardeşiz. Bir kaçtane cani, canavar, cinayet şebekesi, bunların varlığı milletimize kastetmesi bizi birbirimize düşürmez. Sokak ortasında bomba patlatmak ne demektir. Benim hiç bir kutsalım yok demektir. İnsan benim kutsalım değil demektir. Yaşama hakkına saygı duymuyorum demektir. Canavar ve katil olduklarının teyididir. Biz mücadelemize devam ediyoruz. Milletimiz provakasyona kanmasın. Kardeşler arasına nifak girmesin ' dedi.

KÜÇÜK SELAHİ BAKAN KILIÇ'A 'KRALSIN' DİYEREK SARILDI

Ziyaret esnasında Bakan Kılıç'ın Selahi isimi küçük bir çocukla yaşadığı diyalog ise Bakan Kılıç'ı ve etraftakileri güldürdü.
Bakan Kılıç'ın yanına gelen Selahi isimli çocuk Bakan Kılıç'a ne bakanısınız sorusunu yöneltti. Çevredeki vatandaşların küçük çocuğa Gençlik ve Spor Bakanımız yanıtını vermesi üzerine küçük çocuk Bakan Kılıç'a sarılarak 'Kralsın, akşam bize gelirmisin ' dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç dinlenmek için oturduğu bir pastanede ise kendisine ikram edilen baklavaları etrafındaki çocuklara kendi elleriyle yedirdi. Bakan Kılıç bazı çocuklara da harçlık vermeyi ihmal etmedi.

Cuma Namazını Marmaris Yeni Camii'de kılan Bakan Kılıç ardından Kapalı Çarşı Esnafını tek tek dolaşarak esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlar Bakan Kılıç'la fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışırken özellikle küçük çocuklar Bakan Kılıç'a büyük ilgi gösterdi. Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, daha sonra İçmeler beldesine giderek, futbol sahalarında incelemelerde bulundu.

Bakan Suat Kılıç'a 'Kral' Ziyaret

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Selahi film teklifi bekliyor

27 Ağustos 2012 Pazartesi

'Sen Neyin Başkanısın'

26 Ağustos 2012 Pazar

Bakan'a 'Kralsın' dedi

26 Ağustos 2012 Pazar

Duyanlar Şaştı Kaldı

26 Ağustos 2012 Pazar

Bakanı Şaşırttı... 'Kralsın!'

26 Ağustos 2012 Pazar

'Vay Kralsın'

26 Ağustos 2012 Pazar

Küçük Selahi Bakan'la tanıştı

26 Ağustos 2012 Pazar

'Sen Neyin Başkanıydın'

26 Ağustos 2012 Pazar

Selahi kırdı geçirdi

26 Ağustos 2012 Pazar

Selahi'den Bakana; Kralsın!

26 Ağustos 2012 Pazar

Küçük Selahi Bakanı Görünce

26 Ağustos 2012 Pazar

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile