Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Adil Serdar Saçan Cemaat'in "Şahinler" adlı silahlı bir kanadı olduğunu söyledi.

F tipi örgütün medya ayağına başlatılan operasyonla ilgili katıldığı bir programda konuşan Adil Serdar Saçan, Danıştay, Hrant Dink, Rahip Santoro cinayetlerini F tipi örgütün planladığını ifade etti.

Ergenekon duruşmalarında bunu açıkça iddia ettiğini söyleyen Saçan, 'Bu cinayetler, faili belli cinayetler ama faili hiçbir zaman bulunamadı.

Bu F tipi örgütün, Hablemitoğlu cinayeti gibi bir takım cinayetlerle ilişkili olduğuna, ben eski bir polis müdürü olarak eminim' dedi.

Saçan, cemaatin silahlı kanadı olduğunu belirterek şöyle devam etti: 'Güneydoğu'daki 17 bin faili meçhul cinayetle F tipi örgütünü ilişkilendirmek güçlü bir iddia olur. Fakat evet, yaparlar. Ben zaten bu örgütün silahlı bir kanadı olduğunu her zaman savundum. Şahinler grubu var, silahlı bir grubu var.' Saçan, Ankara'da Behçet Oktay'ın öldürülmesi olayında da Cemaat'in olduğunu vurguladı.

Balçova Yaşamspor 1-3 Galatasaray (GOL: Goran Pandev)

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ikinci maç haftasında Spor Toto 3. Lig ekibi FBM Makina Balçova Yaşamspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Maçın 39. dakikasında gelişen Galatasaray atağında Yasin'in ceza alanına yerden pasında Pandev, rakibinden harika sıyrılıp karşı karşıya pozisyonda topu sağ köşeden ağlara gönderdi.

Bu golle Galatasaray aradaki farkı 2'ye çıkardı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile