Balıkesir 'de belediye başkanları mazbatalarını aldı - Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı görevlerine başladıBALIKESİR (AA) - Balıkesir 'de AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yücel Yılmaz ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı törenle mazbatalarını alarak görevlerine başladı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin Balıkesir 'deki sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Yılmaz, Orkan ve Avcı'ya mazbataları, Öğretmenevi'nde verildi.
Törene, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Mustafa Canbey, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam ve MHP İl Başkanı Orhan Dereli ile belediye meclis üyeleri de katıldı.
Yılmaz, kazananın Balıkesir olduğunu ifade ederek, "Bu saatten sonra parti rozetlerimizi çıkarıp, tüm 20 ilçemizle beraber tüm şehrimize hizmet edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun." dedi.
Törenin ardından belediye başkanları, belediyelerde yapılan devir teslim törenlerinin ardından görevlerine başladı.
Törene AK Parti Balıkesir milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Mustafa Canbey, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, MHP İl Başkanı Orhan Dereli, meclis üyeleri ve Cumhur İttifakı'nı oluşturan iki partinin yöneticileri katıldı.
Balıkesir'de AK Parti'li Başkanlar mazbatalarını aldı - BALIKESİR
İLGİLİ VİDEOLAR
- İran’ın yeni Cumhurbaşkanı Reisi mazbatasını aldı
3 Ağustos 2021 Salı
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişimi
13 Temmuz 2021 Salı
Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Korkmaz göreve başladı
12 Temmuz 2021 Pazartesi
Babasını örnek aldı, kalecilik serüveni transferlerle devam ediyor
30 Haziran 2021 Çarşamba
ANKARA - Sayıştay'da devir teslim töreni yapıldı
25 Haziran 2021 Cuma
Galatasaray'da devir teslim töreni gerçekleştirildi
22 Haziran 2021 Salı
İSTANBUL - Galatasaray Kulübünde devir teslim töreni yapıldı
22 Haziran 2021 Salı
Kırklareli’nde Millet Bahçesi'nin tapu teslimi gerçekleşti
28 Mayıs 2021 Cuma
Çocuklar online bağlantıyla makam koltuğuna oturdu
23 Nisan 2021 Cuma