- Baraj sularında serinleyen vatandaşlar - Vatandaşlardan Zarife Kankılıç ile röportaj - Vatandaşlardan Mehmet Turan ile röportaj - Vatandaşlardan Furkan Batıkan ile röportaj - Yüksek sıcaklıkların etkili olduğu Mersin 'de serinlemek isteyenler Tarsus ilçesindeki Berdan Barajı'nda yoğunluk oluşturdu - Aileler ağaçların altında piknik yaparak vakit geçirirken, gençler ise baraj sularına kendilerini bıraktı - Tatil için kente gelen Zarife Kankılıç :"Güzel bir yer burası. Burada adeta plaj havası var"MERSİN (AA) - Mersin 'de hava sıcaklıklarında yaşanan artışla birlikte bunalanlar, Tarsus ilçesindeki Berdan Barajı'nda piknik yapıp soğuk sulara girerek serinliyor.Hava sıcaklığının 34, deniz suyu sıcaklığının da 28 derecelerde ölçüldüğü kentte vatandaşlar, yüksek nemin de etkili olması nedeniyle serinleyebilmek için alternatif olarak görülen Tarsus ilçesindeki barajı tercih ediyor.Bazı aileler yüksek ağaçların altında piknik yaparak vakit geçirirken, gençler ise suyun barajdan çıkıp nehirde devam ettiği bölgede yüzerek serinlemeye çalışıyor.Baraj suyunun döküldüğü alanda bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren vatandaşlar, keyifli bir gün geçiriyor.Gaziantep'den tatil için kente gelen Zarife Kankılıç, Berdan Barajı'na gelerek güzel vakit geçirdiklerini anlattı.Kente ilk kez geldiğini söyleyen Kankılıç, "Güzel bir yer burası. Burada plaj havası var. Nem oranı çok fazla kentte. Bu nedenle kente gelmişken buraları da görmek istedik." dedi.
Mehmet Turan da bir nebze olsun serinlemek için Berdan Barajı'na geldiklerini belirterek, "Burayı herkese tavsife ediyoruz. Mutlaka gelip görmeliler. Bugün burada mangal yakıp piknik yaptık. diye konuştu.
Adana'dan tatil için kente gelen Furkan Batıkan ise Çukurova yöresinin yüksek sıcaklarının insanları bunalttığını, barajın serin sularının kendilerini rahatlattığını söyledi.
Baraj suları serinliğin adresi oldu - MERSİN
İLGİLİ VİDEOLAR
4 kardeş okul masraflarını çıkartmak için kitap satıyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İlkadım’da zafer konvoyu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Cinnet geçiren kadın tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldürdü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı’nın ilk harcı döküldü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’ın son semer ve palan ustası teknolojiye direniyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Gaziantepli şehitler unutulmadı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Evlerini taştan yapıp ömürlerine ömür katıyorlar
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Köylüyle yaban tavşanının sevimli dostluğu
30 Ağustos 2021 Pazartesi