Eylemcilerin Taksim'e çıkmasını engellemek isteyen polis Harbiye'de gaz ve sulu müdahalede bulundu. Özürlü bir vatandaş polise isyan etti: Yeter bu zulüm nedir? Niye avmler?

Taksim ve çevresinde çıkan olaylar Harbiye'deki Cumhuriyet Caddesi'ne sıçradı. Çıkan olaylarda polis ile göstericiler çatıştı. Çatışma sırasında elinde protez bacağıyla sekerek gelen bir kişi polislere tepki gösterdi. "Ben sizin verginizi ödüyorum" diyen kişi protez bacağını polislere göstererek "Benim paramla polislik yapıyorsunuz. Yeter bu zulüm nedir? Niye avmler? diyerek tepki gösterdi.

Başbakan: 368 Bin Ağaç Kesilecekmiş...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da konuştu.

Erdoğan ' Her tarafın yemyeşil olduğu bir İstanbul'a kavuştuk diye mı bunlar oluyor ? Öyle rakamlar açıklıyorlar ki 368 bin ağaç kesilecekmiş. Nereden yaptın bunun hesabını , kim verdi sana bu hesabı ? ' dedi.

Hedeflerinin insana hizmet olduğunu söyleyen Başbakan '' İnsana hizmet için yeri geldiği zaman üç ağaç, beş ağaç sökersin;ama onun yerine kalkarsın elli tane ağaç dikersin.'' diye konuştu.

Meselenin çoraklığa gitmek olmadığını, daha yeşil bir ülkeyi tesis etmek olduğunu belirten Erdoğan ' Aslolan insanın mutluluğudur.Her şey insan için bir araçtır.Bunu yapmak zorundayız.' ifadelerini kullandı.












Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile