Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında isim vermeden Levent Kırca'yı eleştirdi.

Erdoğan, Gezi Parkı eylemleri için 'İstanbul kurtarılmıştır' sözlerini kullanan Kırca için 'Tüm hukuk yollarını çalıştıracağız, bunun hesabını vermesi lazım' dedi.

Başbakan Erdoğan, Levent Kırca'nın Londra'da İşçi Partisi konferansında yaptığı konuşmaya tepki gösterdi.

Erdoğan, 'Biri çıkmış Londra 'da İstanbul 'un artık kurtarıldığından bahsediyor. Bunlara karşı da hukuki mekanizmaları çalıştıracağız. Bu da tabi sanatçı. Almış eline megafonu orada sanatını icra ediyor. E bunun da hesabını vermesi lazım. Masum gerekçelerin arkasına sığınıp suç işleyenler asla cezasız kalmayacaktır. Milletin iradesi ucuz değil, milletin iradesini gasp etmek de o kadar ucuz değil' dedi.

KIRCA NE DEMİŞTİ?

'Ben Londra'ya İşçi Partisi'nin düzenlediği organizasyonla yarın akşam oyun oynamaya geldim. Geldiğimde dün gece duydum ki Türkiye'de Türk halkı ayaklanmış. Cumhuriyet için Atatürk için Türk halkı ayaklanmış durumda. Şu anda az önce yönettiğim Ulusal Kanal'dan edindiğim bilgilere göre İstanbul Türk halkı tarafından ele geçirilmiş durumda'

Başbakan'dan Levent Kırca'ya: Asla Cezasız Kalmayacak

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında oyuncu Levent Kırca'ya sert tepki gösterdi.

Başbakan Erdoğan, Londra'da İşçi Partisi'nin etkinliğine katılan ve çok tartışılacak açıklamalarda bulunan Levent Kırca'ya yönelik 'İstanbul'un kurtarıldığından bahsediyor. Hukuk yollarını çalıştıracağız. Biz gerekli adımları atacağız. Elini alıyor megafonu orada sanatını icraa ediyor. Bunun da hesabını vermesi lazım ' diye konuştu.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile