Başbakan Davutoğlu: Kılıçdaroğlu'nu Melih Gökçek'e havale ediyoruz

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Ankara adaylarının tanıtım toplantısında konuştu.

Muhalefetin açıkladığı seçim vaatlerine gönderme yapan Davutoğlu, “Yapmayacağımız şeyi vaat etmiyoruz. Vaat ettiğimizi de yapıyoruz.” dedi. AK Parti'nin “Onlar konuşur AK Parti yapar.” sloganının hatırlatan Başbakan, “Onlar sadece konuşur. Baktılar ki Kılıçdaroğlu uçuyor, HDP daha da hızlı uçmaya karar verdi. Kılıçdaroğlu'na detaylı cevap vermeyeceğim. Maliye Bakanımızın hesap sınavından geçsin sonra onu siyaset sınavına alırız. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu'nun Maliye Bakanımıza ve Melih Bey'e havale ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ankara'da Tandoğan Meydanı'nın isminin ' Anadolu Meydanı' olarak değiştirilmesine de değinen Başbakan, “Ankara Büyükşehir Meclisi'ni de tebrik ediyorum. Çarıklıları, çarşaflıları Kızılay'a sokmayacağız diye zihniyeti tarihe havale etmek üzere Tandoğan Meydanı'nı Anadolu Meydanı yaptık.” şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise yaptığı konuşmada 'Bu Cuma gecesi Beyaz TV'ye çıkıyorum. Özellikle Kılıçdaroğlu'nun nasıl attığını hem de böyle belgelerle göstermezsem belediye başkanlığını bırakırım' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile