Başbakan Ahmet Davutoğlu, ' 7 Haziran'da başımızı öne eğeceğimizi zannettiler, eğmedik. 7 Haziran'dan bu yana da milletimizin hizmetinde olduk, inşallah önümüzdeki 4 sene de tek başına, işbaşına olacağız ' dedi.
Başbakan Davutoğlu, Esenboğa Havalimanı'ndan AK Parti Genel Merkezi'ne geliş güzergahında zaman zaman duraklayarak seçim otobüsünden eşi Sare Davutoğlu ile birlikte vatandaşları selamladı. Pursaklar ilçesinde halka hitap eden Davutoğlu, ' Aziz Pursaklılar, Aziz kardeşlerim, Pursaklar bizi hep bağrına bastı. Her zaman Ankara'ya her gelişimizde, iyi günümüzde, zor günümüzde önce Pursaklar 'biz buradayız' dedi. 2011 seçim zaferinden sonra 2013'te Gezi provokasyonlarından sonra Sayın Cumhurbaşkanımızla buradan geçtiğimizde de önce 'Pursaklar biz buradayız, arkanızdayız' dedi. Allah Pursaklar'dan razı olsun ' dedi.
' BUGÜN TEBESSÜM VAKTİ '
Kendisini evlerinden, balkonlarından dinleyen vatandaşları da selamlayan Davutoğlu, ' Bu zafer sizin zaferinizdir, bu zafer Pursaklar'ın, Ankara'nın, Türkiye'nin zaferidir. Maşallah, saatlerce bu soğukta beklediniz ama aşkınız hiç kesilmedi. İşte bizim millete dava aşkımız budur, sevdamız budur. Allah bu yolda hep beraber bizi azimle, gururla yürümeyi nasip eylesin. Pursaklar tebessüm şehridir, bugün tebessüm vaktidir, bugün gülmek, bugün sohbet vaktidir, bugün bütün milletimizin mutluluk günüdür. Yüzde 76 destek veren Pursaklar'a teşekkür ediyorum ' şeklinde konuştu.
' 4 SENE İŞ BAŞINDA OLACAĞIZ '
' 7 Haziran'da başımızı öne eğeceğimizi zannettiler, eğmedik ' diyen Davutoğlu, ' 7 Haziran'dan bu yana da milletimizin hizmetinde olduk, inşallah önümüzdeki 4 sene de tek başına işbaşına olacağız. Aziz Pursaklılar, eğer Genel Merkez'de on binlerce vatandaşımız, kardeşimiz beklemiyor olsaydı sabaha kadar sizlerle burada oturup sohbet etmeyi isterdim. Çünkü bu aşk, bu sevda, bu coşku karşılıksız olmaz. Allah razı olsun ' ifadelerini kullandı.
' PURSAKLAR ANKARA'NIN GÜZEL GİRİŞİDİR '
Pursaklar'ın Ankara'nın güzel girişi olduğunu söyleyen Davutoğlu, ' Ankara'ya selam verirken bundan sonra da söz veriyorum, her meselemizde önce Pursaklar'a selam vereceğiz, Pursaklar'ın gönlünü alacağız, Pursaklar'la beraber yürüyeceğiz, Pursaklar da bizimle beraber yürüyecek. Bizimle beraber yürümeye var mısınız? Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Allah bütün iyi günlerimizde, geleceğimizde hep beraber kardeşçe güzel sabahlara uyanmayı bize nasip eylesin. Allah'a emanet olun, Allah yar ve yardımcımız olsun ' diye konuştu.
Başbakan Davutoğlu'ndan Pursaklar'da zafer konuşması
İLGİLİ VİDEOLAR
- Macron: “Bağdat İşbirliği ve Ortaklık Konferansı, Irak için bir zafer”
28 Ağustos 2021 Cumartesi
- Kosova’da kadın cinayetleri protestosunda başbakanlık binasına kırmızı boya atıldı
26 Ağustos 2021 Perşembe
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: 'Yerel ve genel seçimler zamanında yapılacak'
26 Ağustos 2021 Perşembe
Eğribel Tüneli için tarih verildi
19 Ağustos 2021 Perşembe
CHP’li 3 ilçe başkanı istifa etti
19 Ağustos 2021 Perşembe
- Bulgaristan’da Böyle Bir Halk Var Partisi hükümeti kurmaktan vazgeçti
10 Ağustos 2021 Salı
- Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe’yi kabul etti
7 Ağustos 2021 Cumartesi
- Tunus'ta görevden alınan eski Başbakan Meşişi, 11 gün sonra ilk kez görüntülendi
5 Ağustos 2021 Perşembe
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: “15 Temmuz’da başbakan olacağım diye bir sözüm yok”
28 Temmuz 2021 Çarşamba
VAN - İYİ Parti Genel Başkanı Akşener esnafı ziyaret etti
28 Temmuz 2021 Çarşamba