MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, " Türkiye nereye gidiyor? Dağ kadrosuyla görüşmek demek, AKP'nin onların tüm isteklerini onaylaması demektir. İmralı canisi barış elçisi gibi parlatılıyor" dedi.

Bahçeli'nin yaptığı açıklamalar şöyle:

Merhum Rauf Denktaş aramızdan ayrılmış ve hepimizi hüzüne boğmuştu 13 Ocak'ta. Onun için Bağımsızlık her şeyden önce olmuştur. Kıbrıs onunla yükselmiştir. Ölümünün 1. yılında onu saygıyla anıyorum. Geçtiğimiz hafta sonu partimiz için çok önemli bir faaliyeti Ankara'da gerçekleştirdik. TBMM'deki çalışmalarımızı ele aldık, bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirdik. Ekonomik tablo ve Türkiye'nin gidişatını analiz ettik. Tüm sorunları konuştuk. AKP topluma yıkımı kabullendirmek için elinden ne geliyorsa yapıyor. MHP kadrosuyla ve projeleriyle Türkiye'nin iktidarı olmaya hazır. AKP başarısızlığıyla boşuna kürek çekmeye devam ediyor. Türkiye'yi yönetemiyor, yerle bir ediyor. Artık beklemeye sabrımız yok. Milletimizi ezmeye çalışanlara tahammül edemiyoruz. Türkiye'yi parçalayacaklar. Onarmak için MHP hazır. MHP pislikleri süpürecek ve Türkiye'yi kurtaracak. Artık alternatif yok, Türkiye dar bir açıda kaldı. Buradan çıkış AKP ve diğerleriyle mümkün değildir.

Geçen hafta ilan ettiğim ziyareti dün gerçekleştirdim. Silivri'ye gittim ve Sayın İlker Başbuğ ile görüştüm. Başbuğ terör örgütü kurmak suçlamasıyla Silivri'ye konulmuştur. TSK'nın içinden hainler asla çıkmayacaktır. Terörist arayanlar Türk askerine bakmamalı, İmralı'ya bakmalı. Silivri şüphesiz İmralı'nın eşiti değildir. Biz dün dediğimizi bugün sakatlayacak bir bayalığa düşmedik, düşmeyeceğiz. Özürlü kalplerin ne dediği umurumuzda değil, biz demokrasiye bağlıyız ve bu çok net. Yürüyen sözde darbe davalarında birçok skandal yaşanmıştır. Balyoz davasında verilen kararlar vicdanları kanattı. Mahkemenin kararı şaibeli hale gelmiştir. Engin Alan'ın burada olmasını çok istiyorum. Sözde Kürt sorununun çözülmesi için ihanet adımları atıldı. İmralı canisinin ayağında deva arayan AKP'nin tutumu izah edilemez. İmralı canisine yeni yıl hediyesi televizyon bile hediye edilmiştir.

Her şey Başbakan'ın iki dudağı arasında, bu rezilliklere daha ne kadar devam edecek? Şehide kelle, katile sayın dedi. Çiftçiye ananı da al git dedi. İzmir'e gavur dedi. Şimdi ise İmralı canisiyle görüşmeler yapıyor. Türkiye ise onu iktidar yapıyor. Türkiye nereye gidiyor? Dağ kadrosuyla görüşmek demek, AKP'nin onların tüm isteklerini onaylaması demektir. İmralı canisi barış elçisi gibi parlatılıyor.AKP eşittir BDP artı CHP artı PKK'dır. Bize bölücü diyorlar. Bunu diyebilmek için Allah'tan korkmaları lazım. Bizim sözlerimizi bölücülük olarak nitelendirenler bizi birbirimize düşürmek için uğraşıyorlar.Kim ne yaparsa yapsın asla emellerine ulaşamıcaklar. Türkiye asla bölünmeyecektir.

Başbakan Erdoğan:Marmaray projesi 30 Eylül'de bitecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti grubu toplantısında müjdeyi verdi.Erdoğan 'Marmaray projesi 30 Eylül'de bitecek'dedi.

Büyük projelerin ödeneklerini parti grubuyla paylaşan Erdoğan 'Marmaray projesi ve banliyö hatları için bu yıl 9,3 milyar lira ödenek ayırıyor,bu projeyi inşallah bu yıl 30 Eylül tarihinde tamamlıyor,hizmete açıyoruz.Ankara-İstanbul hızlı tren hattı için ayırdığımız ödenek 8,2 milyar lira.Bu projeyi de yine bu yıl aynı tarihte İnşallah bitiriyor ve hizmete açıyoruz.''diye konuştu.




İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Başbakan'dan CHP'ye

16 Ocak 2013 Çarşamba

CHP ne yaptığını bilmiyor

16 Ocak 2013 Çarşamba

Süreci dinamitlemek istiyorlar

16 Ocak 2013 Çarşamba

Başbakan muhalefetin tavrına tepkili

16 Ocak 2013 Çarşamba

Kardeşlik çağrısı

16 Ocak 2013 Çarşamba

Erdoğan İmralı sürecini anlattı

16 Ocak 2013 Çarşamba

''Gayemiz analar ağlamasın''

16 Ocak 2013 Çarşamba

''Elimize silah almadık''

16 Ocak 2013 Çarşamba

''Kılıçdaroğlu avukat mı?''

16 Ocak 2013 Çarşamba

Kara propaganda uyarısı

16 Ocak 2013 Çarşamba

2013 ekonomide yatırım yılı

16 Ocak 2013 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile