İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 5 şube müdürü görevden alındı.

İstanbul ve Ankara'da düzenlenen yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan 52 kişinin işlemleri devam ediyor.

Gözlerin çevrildiği İstanbul Emniyet'inden bu sabah yeni bir haber geldi.

İstanbul Emniyet'inde görevli 5 şube müdürünün görevden alındığı bildirildi.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 'Emniyet Müdürü' unvanı taşıyan beş şube müdürünün görevden alınma nedeninin ise 'operasyonu yapmak' değil, 'yapılan operasyondan haberdar olmamak' olduğu iddia edildi.

Görevden alındığı iddia edilen  5 üst düzey emniyet müdürünün isimleri ise şöyle:

Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı
Kaçakçılık Şube Müdürü Tuğrul Turhal
Organize Şube Müdürü Nazmi Ardıç
Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse
Asayiş Şube Müdürü Ertan Erçıktı

JET ATAMALAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, görevden alınan 5 emniyet müdürünün yerine yeni görevlendirmeler yapıldı. Buna göre; Organize Suçlarla Mücadelede Şube Müdürlüğü'ne Ömer Burak Aktaş, Mali Şube'ye Hakan Sıralı, Asayiş Şube'ye Yusuf Bengü, Kaçakçılık Şube'ye Aydın Yılmaz ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne eski istihbaratçı Serdar Ali Sekkin getirildi. Görevden alınanlardan Ertan Erçıktı Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken, diğer 4 müdür emniyetten çekildi.

21 KİŞİ SAĞLIK KONTROLÜNDE

Öte yandan, operasyon kapsamında gözaltına alınanlardan aralarında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in de yer aldığı 21 kişi, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Başbakan Erdoğan: Muhalefet Bitmiş Tükenmiş!

Başbakan Erdoğan, Samsun'da halka hitap ediyor.

Muhalefet olarak TBMM'de nasıl çalışılacağını bilmeyecek kadar zavallısınız diyen Başbakan Erdoğan, ''Sizin eğer parlamentoda onurlu bir mücadeleniz varsa o koltukta yerinizi olacaksınız. Ben Başbakan'ım ben olmadığım zaman benim oyumu kullanacak olan var. CHP genel müdürü sen gelemediğin zaman senin yerine orada kimse yok. Muhalefet bitmiş bitmiş tükenmiş. Bunlar anca hakaret bol bol hakaret ederler. Bak ne dedim CHP genel başkanının adını ağzıma almayacağım dedim almıyorum. Adını ağzıma almayacağım. Bugün yine hakaret etti, o da yargıda. Kayseri belediye başkanımız genel müdürden aldığı tazminatlarla bol bol sucuk dağıtıyor. Onlar hakaret etmeye devam etsin'' şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile