Partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, Has Parti'nin katılımı için tarih verdi.
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un AK Partiye'ye katılacağı tarih netleşti.
AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndan konuşan Başbakan Erdoğan, '22 Eylül 'de HAS Parti 'nin kendini feshetmek suretiyle partimize katılım törenini yapacağız ' dedi.
Ak Parti'ye katılacak HAS Parti'nin kendisini feshetme tarihini açıklayan Başbakan Erdoğan, 22 Eylül tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde HAS Parti'nin kendini feshetmek suretiyle Ak Parti'ye katılma toplantısı olacağını kaydetti.
Bu arada Mardin'in Midyat İlçesi’nde Belediye Başkanı bağımsız Şeyhmus Nasıroğlu, Ankara’da Ak Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısındaki törenle Ak Parti’ye geçti. Nasıroğlu’na parti rozetini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan taktı.
Doğru Yol Partisi (DYP) geleneğinden gelen ve ilk olarak DYP’den belediye başkanı seçilen, daha sonra da Demokrat Parti’ye geçen Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, bir süre önce bu partiden de istifa ederek, bağımsız olarak bu görevini yürüttü.
Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal, Başkan Nasıroğlu’nun bugün Ankara’da düzenlenen törenle Ak Parti’ye resmi olarak geçtiğini söyledi. Baysal, tören sonrası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkan Nasıroğlu’na rozetini taktığını ifade etti.
Başbakan Erdoğan:Sistemli bir linç girişimi var
Her acı hadise arkasından ortaya konan tavrın eleştiri ve olayı aydınlatma boyutunu aşarak linç kampanyasına dönüştüğünü kaydeden Erdoğan 'Bakıyorsunuz önce sosyal medyada tamamen dedikodular,tamamen söylentiler,çoğu zaman da yönlendirmeler aracılığıyla bir linç atmosferi oluşuyor.Ardından yine yazılı ve görsel medyada soru sormak,sorulara cevap aramak,olayı aydınlatmak,olayla ilgili haber aktarmak gibi hedefler aşılıyor;sansasyon ve yarış saiki hadiselerin ve gerçeğin önüne geçebiliyor.' diye konuştu.
İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR
Ak Parti kongresi
15 Eylül 2012 Cumartesi
Türkiye'deki dershane gerçeği
12 Eylül 2012 Çarşamba
Ak Parti'nin yeni yüzleri
12 Eylül 2012 Çarşamba
Ak Parti'de kongre heyecanı
12 Eylül 2012 Çarşamba
Dershaneler kapanıyor
12 Eylül 2012 Çarşamba
Dershaneler kalkıyor
11 Eylül 2012 Salı
Afyon'daki patlama
11 Eylül 2012 Salı
Dershaneler kaldırılıyor
11 Eylül 2012 Salı
Dersaneler kalkıyor
11 Eylül 2012 Salı
Bizimcity: Tay Yeap kararlı
11 Eylül 2012 Salı
Vali ve Org. Özel Sahip Çıktı
10 Eylül 2012 Pazartesi
Erdoğan Tsk'ya Sahip Çıktı, Sert Konuştu
10 Eylül 2012 Pazartesi
'Siz Neyin Kutlamasını Yapıyorsunuz Beyler'
10 Eylül 2012 Pazartesi
Tartışılan Karelere Tepki
10 Eylül 2012 Pazartesi
Erdoğan 'Olayın ardından ortaya konan tavır eleştiri boyutunu aşmıştır'
10 Eylül 2012 Pazartesi
İLGİLİ VİDEOLAR
- Kosova’da kadın cinayetleri protestosunda başbakanlık binasına kırmızı boya atıldı
26 Ağustos 2021 Perşembe
Eğribel Tüneli için tarih verildi
19 Ağustos 2021 Perşembe
- Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe’yi kabul etti
7 Ağustos 2021 Cumartesi
- Tunus'ta görevden alınan eski Başbakan Meşişi, 11 gün sonra ilk kez görüntülendi
5 Ağustos 2021 Perşembe
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: “15 Temmuz’da başbakan olacağım diye bir sözüm yok”
28 Temmuz 2021 Çarşamba
VAN - İYİ Parti Genel Başkanı Akşener esnafı ziyaret etti
28 Temmuz 2021 Çarşamba
TUNUS - Cezayir Dışişleri Bakanı, Tunus'ta Cumhurbaşkanı Said ile görüştü
27 Temmuz 2021 Salı
ÇANAKKALE - AK Partili Turan, Tunus'ta yaşanan gelişmeleri değerlendirdi
26 Temmuz 2021 Pazartesi
BEYRUT - Lübnan'da hükümeti kurma görevi eski Başbakan Mikati'ye verildi
26 Temmuz 2021 Pazartesi