törenden görüntü
-Tuna'nın konuşması
-konuşmalar
-açılış töreni
-inşaattan görüntü
( ANKARA ) ANKARA
- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile birlikte Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yaptırılacak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Cami’nin temel atma törenine katıldı.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yaptırılacak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Cami’nin temel atma törenine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile birlikte katıldı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın da katıldığı açılış töreni, Ankara’da tren kazası sonucu yaşamlarını yitiren vatandaşlar için Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Camii inşaatının en kısa sürede bitirilmesi temennisinde bulunan Başkan Tuna, “Rektörümüze, Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu hayırlı hizmeti Allah kabul etsin” şeklinde konuştu.
Başkan Tuna’ya teşekkür Temel atma töreninde konuşan Rektör Prof Dr. Cevdet Erdöl, cami yapımında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın verdiği destek için teşekkür etti ve şöyle konuştu: “Bin yataktan bin 500 yatağa çıkan hastane, 5 bine yakın öğrenci, 500 lojmanın tam ortasında bir caminin mutlak zaruri olduğunu gördük. Otoparkı, morgu ve gasilhanesinin olacağı, avlusunda da 4 bin kişinin cenaze namazı kılabileceği 2 bin 500 kişilik bir cami planladık. Büyükşehir Belediye Başkanımıza gayretleri için teşekkürlerimi sunarım. Burasını inşaata hazır hale getirdi.”
Başkan Tuna, cami temel atma törenine katıldı
İLGİLİ VİDEOLAR
İstanbul’ da 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bartın’da Atatürk ve Şehitler Müzesi açıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Başkan Böcek'ten, ağabeyine son görev
30 Ağustos 2021 Pazartesi
256 Bodrumlu şehidin isminin yer aldığı anıt törenle açıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Şehidin cenazesi memleketi Trabzon’a getirildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Korona virüsten hayatını kaybeden 92 yaşındaki Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Vatan Caddesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Diyarbakır’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi