" Batman 'a sporu bir yaşam tarzı olarak getireceğiz" - BATMAN - Batman ’da ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi başladı - 16 Mayıs Şehir Stadyumu'ndaki etkinlikten detaylar - Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren'in konuşması Batman 'da "Koşabiliyorken Koş Projesi" - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Eren:" Batman 'a sporu bir yaşam tarzı olarak getireceğiz"BATMAN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce hayata geçirilen "Koşabiliyorken Koş Projesi" Batman 'da başladı.
Sporun geliştirilmesi, yaygınlaştırılması, çocuk ve gençlerin spora teşvik edilmesi, her yaştakilerin sağlıklı yaşam için beden eğitimi ve spor faaliyetlerine katılımın sağlanması amacıyla başlatılan proje kapsamında 16 Mayıs Şehir Stadyumu'ndaki etkinliğe çok sayıda sporcu ve Batman lılar katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, yaptığı açıklamada, etkinliğin bir yarışmak için değil farkındalık oluşturmak için yapıldığını dile getirdi.Eren, tüm kamu ve kuruluşlarının sporla tanışmasını arzu ettiklerini aktararak, " Batman 'a sporu bir yaşam tarzı olarak getireceğiz." dedi.
Vatandaşlar da etkinliği katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, herkesi spor yapmaya davet etti.
'Batman'a sporu bir yaşam tarzı olarak getireceğiz' - BATMAN
İLGİLİ VİDEOLAR
Bursa’da zafer coşkusu uçurtmalarla yaşandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bursa’da zafer coşkusu uçurtmalarla yaşandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İskilip'teki yemek yarışması yoğun ilgi gördü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Malazgirt Zafer Kupası Yol Yarışları
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çocuklar Dondurma Şenliği'nde doyasıya eğlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kazılan yol kör noktasına rastlayan kamyon devrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Anadolu’nun yıldızları Aksaray’da buluştu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Red Bull Car Park Drift’te Berfu Tutumlu mutlu sona ulaştı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Adrenalin ve macera dolu ralli yarışı sona erdi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları
30 Ağustos 2021 Pazartesi