Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde uğradığı ayakkabılı protestoyu esprili bir dille anlattı.

Öğrencilerin konuşması ve protesto gerçekleştirmesinde bir sorun olmadığını belirten Bayraktar, “Ayakkabının birisini fırlattı. Diğeri kendinde kaldı. 'Öbürünü de at da birisine verelim onu 'dedim.” diye konuştu.

Bakan Erdoğan Bayraktar, TOKİ tarafından İstanbul Ayazma Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan dairelerin kura çekim töreni öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Gazetecilerin Okan Üniversitesi 'nde yaşadığı ayakkabılı protestoyu sorması üzerine Bakan Bayraktar, “Arkadaşın birisi ayakkabısın attı. Ben de dedim ki. 'Öbürünü de at da birine verelim onları. Biri sende biri bende olmaz 'diye. Başka bir şey yok.” ifadesini kullandı. Basın mensuplarının, “Oysa ki öğrencilere söz hakkı vermişsiniz.” ifadesi üzerine Bayraktar, “Konuştular. Protesto yapabilirler, konuşabilirler, tezahürat yapabilirler. Ayakkabının yalnız 'birini değil ikisini de ver de birine verelim' dedim. Bir tanesini attı, öbürü onda kaldı. Yeni ayakkabıydı, güzel ayakkabıydı. Başka bir şey yok.” dedi.

Bayraktar'a Ayakkabılı Protesto

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a, Okan Üniversitesi'nde katıldığı programda bir kız öğrenci ayakkabı fırlattı.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile