Dün canlı yayında Memiş Hoca hakkında şok sözler söyleyen Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz'a Memiş Hoca'dan çok sert yanıt geldi.

Dün Beyazın Sultanı programına konuk olan Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz, Memiş Hoca'nın 'tütsü yakmayın 'açıklamasına, 'Memiş Hoca ne biliyor da söylüyor. Memiş Hoca'ya kalsa tezek yakacaksın 'tepkisine, bugün Memiş Hoca'dan çok sert yanıt geldi.







BEYAZ TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı programına konuk olan Memiş Hoca, 'Tütsü bizim hayatımıza gireli 10-15 sene oldu. Ondan önce tütsü diye bir şey var mıydı Türk halkının kültüründe, bizim dinimiz de var mı? Yok. Bu Asya ülkelerinde var, Budizm kürlünde var. Çaktırmadan Budizm kültürünü, reenkarnasyon R2 adı altında Türkiye 'deki insanların inancıyla oynuyorlar. Cahil takımı da bunu kendisine sermaye edip piyasa yapmaya çalışıyor 'açıklamarında bulundu.





'BENİM İSMİMİ KULLANMAK HAYRA DELALET DEĞİL '





Memiş Hoca Rezzan Kiraz'a, 'Ben bu tip insanlarla muhatap olmam. Kim bunlar? Benim ismimi kullanıp birileri gündem yaratmasın. Benim ismimi kullanmak hayra delalet değildir 'diye çıkıştı.







Kiraz'ın, 'Memiş Hoca'ya kalsa tezek yakacaksın 'sözlerine de tepki gösteren Memiş Hoca, 'Bu milleti var eden tezek kokularıdır, bu milleti olgunlaştıran tezek kokularıdır. Keşke tezek kokularına sahip olsalardı. O tezek kokularından bu millet var oldu. Keşke herkes tezek kokusunu tatsa, insan olmuş olur 'dedi.







'TÜTSÜ DİNİMİZDE DE KÜLTÜRÜMÜZDE DE YOK'







'Ben benim kültürümde olmayan, benim dinimde olmayan, insanlığa maddi ve manevi zararı olabilecek hiçbir şeyi kabul etmem 'diyen Memiş Hoca, 'Ben bunun doğruları anlatmak mecburiyetindeyim. Tütsü bizim dinimizde de kültürümüz de yoktur. Bunlar ticari bir oyundur.Her şeyden önce kansorojen, sağlığa zararlı 'şeklinde konuştu.







'TAROTÇU REZZAN'







'Bu tip insanları hiç muhatap bile kabul etmemek lazım 'ifadesini kullanan Memiş Hoca, 'Ne iş yapıyordu bu 'diye Seda Sayan'a sordu ama yanıtı kendisi 'Tarotçu 'diye verdi.







Bunun üzerine Seda Sayan 'Tarotçu değil, Astrolog 'dedi.







Buna karşılık, 'Nedir astroloji. Benim milletimin tezeğine laf söyleyemez 'diyen Memiş Hoca'ya Sayan, 'Hocam onu espri olarak söyledi 'ifadesini kulladı.







Memiş Hoca da, 'Öyle espri olmaz. Çılgınlık kelimesiyle benim ismimle dalga geçilmez 'diye konuştu.







'REZZAN KİRAZ'I SEVMİYORUM'







Seda Sayan'ın Hiç tanıştın mı onla? 'sorusuna Memiş Hoca, 'Hayır tanışmak istemem. Rezzan Kiraz 'ı sevmiyorum 'yanıtını verdi. BEYAZ GAZETE

"Benim İsmimi Kullanıp Reklam Yapmasın"

Dün canlı yayında Memiş Hoca hakkında şok sözler söyleyen Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz'a Memiş Hoca'dan çok sert yanıt geldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile