“Samanyolu” şarkısıyla müzik tarihine geçen pop müziğin ünlü ismi Berkant, akciğer kanserine yakalandı

Berkant 'ın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Koşuyolu Devlet Hastanesi 'nde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Selçuk Ural, twitter sayfasından Berkant 'ın sağlık durumunun kötü olduğunu açıkladı. Geçen cumartesi Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı 'nda Semiha Yankı, Gökben, Selçuk Ural, İskender Doğan ve Nil Burak 'la beraber konser vermeye hazırlanan Berkant 'ın nefes alma sorunu yaşadığı ve durumu ağırlaştığı için sahneye çıkamadığı öğrenildi.

11 Ağustos 'ta da yine aynı yerde konser verecek olan dostları Berkant 'ın yanlarında olamayacağını açıkladı. Eşinin hastanede bir an olsun yanından ayrılmadığı ve sevenlerinden dua beklediği Berkant 'ın sanatçı dostları da başta Kültür Bakanlığı olmak üzere devlet yetkililerine üzerlerine düşen görevi yerine getirmeleri için çağrıda bulundu. Berkant 'tan şimdilik hastalığının gizlendiği belirtildi.

Berkant’ın Doktoru: Sevenleriyle Ve Eşiyle Vedalaştı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Berkant Akgürgen ' in doktoru Kardiyolog Uzman Doktor Deniz Şener, “Bilinci hiç kaybolmadı. Sevenleriyle, özelikle de eşiyle vedalaştı” dedi.

Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Memorial Hastanesi ' nde hayatını kaybeden Berkant ' ın doktoru Kardiyolog Uzman Doktor Deniz Şener, basın mensuplarına açıklama yaptı. Sanatçının ölümüyle ilgili konuşan Şener, “Berkant maalesef tedavisi mümkün olmayan ciddi bir akciğer tümörü vardı. Tedavi gördüğü neden de buydu. Ayrıca böbrek hastasıydı. Ancak tüm bunlara rağmen direniyor, tedavisini sürdürüyordu. Son 7 gündür hastanemizde tedavi altındaydı, bilinci hiç kaybolmadı. Sevenleriyle, özelikle de eşiyle vedalaştı. Fenalaşınca hemen yoğun bakıma alındı ve akabinde de bu sabah hayatını kaybetti” dedi.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile