“Samanyolu” şarkısıyla müzik tarihine geçen pop müziğin ünlü ismi Berkant, akciğer kanserine yakalandı

Berkant 'ın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Koşuyolu Devlet Hastanesi 'nde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Selçuk Ural, twitter sayfasından Berkant 'ın sağlık durumunun kötü olduğunu açıkladı. Geçen cumartesi Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı 'nda Semiha Yankı, Gökben, Selçuk Ural, İskender Doğan ve Nil Burak 'la beraber konser vermeye hazırlanan Berkant 'ın nefes alma sorunu yaşadığı ve durumu ağırlaştığı için sahneye çıkamadığı öğrenildi.

11 Ağustos 'ta da yine aynı yerde konser verecek olan dostları Berkant 'ın yanlarında olamayacağını açıkladı. Eşinin hastanede bir an olsun yanından ayrılmadığı ve sevenlerinden dua beklediği Berkant 'ın sanatçı dostları da başta Kültür Bakanlığı olmak üzere devlet yetkililerine üzerlerine düşen görevi yerine getirmeleri için çağrıda bulundu. Berkant 'tan şimdilik hastalığının gizlendiği belirtildi.

Berkant Son Yolculuğuna Uğurlanıyor -2

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Berkant bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkant Akgürgen için Cemal Reşit Rey Konser Salonu ' nda tören düzenleniyor. Törene Berkant ' ın ailesinin yanı sıra Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Berkant ' ın arkadaşları Sezen Cumhur Önal, Ali Rıza Binboğa, Selçuk Ural, Ali Kocatepe, Selami Şahin, Erol Büyükburç gibi çok sayıda isim katıldı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki törenin ardından Berkant ' ın cenazesi Teşvikiye Camii ' nde kılınacak öğle namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı ' na defnedilecek.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile