Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Transfer Açıklaması (NTVspor Beşiktaş Haberleri)

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan Transfer Açıklaması (NTVspor Beşiktaş Haberleri)... Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTV Spor'a özel transfer açıklamalarında bulundu. Transfer dönemi kapanmadan alacakları oyuncunun, düşük maliyetli olması yönünde bir şart olmadığını, daha çok takım ruhuna önem verdiklerini söyledi.

> GÜNCEL TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN <

Önümüzdeki sezondan itibaren basketbolda radikal değişiklikler yapacaklarını belirten Fikret Orman, Basketbolda çok önemli ve radikal değişiklikler yapacağız. Anonim şirkete dönmeye karar verdik. Tam anlamıyla profesyonelleştireceğiz. Basketbolun başına çok önemli bir CEO getireceğiz. Altyapıdan üstyapıya kadar birçok şeyi değiştireceğiz basketbolda. Uzun dönemli bir strateji yaparak, başta hocamız olmak üzere buna kilitleneceğiz ' dedi.

Bursa'ya giderek aradaki gerginliğe son vermek istediğini ve bu konudaki görüşlerini de çok iyi anlattığını dile getiren Orman, Ben niyetimi çok iyi bir şekilde anlattığımı düşünüyorum. Bursa halkının da benim ne dediğimi çok iyi anladığını düşünüyorum. Beşiktaş, bize göre Türkiye'nin en büyük camiası. Biz, bize yakışanı yaptık. Bu işler çabuk bir şekilde ortadan kalkmaz. Ama biz, ilk ve büyük adımı atarak, büyük bir risk aldık ' ifadelerini kullandı.

Yapacakları transferlerin maliyetinden çok, takıma verdiği katkının daha önemli olduğunu vurgulayan Beşiktaş Başkanı Orman, Transferin, düşük maliyetli olacağı yönünde bir şartımız yok. Bizim sistemimize uyacak, takım ruhunu bozmayacak bir transfer düşünüyoruz. Bu oyuncu, yerli de olur, yabancı da olur. Transfer döneminin bitmesine 20 günden fazla var. Bakacak olursanız, tek transfer yapan takım da biziz.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, son günlerde ismi Beşiktaş ile anılan Chelsea'nin İspanyol yıldızı Fernando Torres'le ilgili kendine gelen herhangi bir şeyin olmadığını da söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile