Güvenlik uzmanı Abdullah Çiftçi Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşanan olaylar ve Şenol Güreş’e yönelik saldırının La Casa de Papel dizisiyle olan ilişkisini canlı yayında açıkladı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Türkiye Kupası rövanş maçı yaşanan tribün olayları nedeniyle yarıda kaldı. Fenerbahçe'nin 2-2'nin avantajıyla oynadığı ve Beşiktaş'ın 10 kişi kaldığı maçta ısrarla sahaya yabancı maddelerin atılması akıllara yaşananlar planlı mı? sorusunu getirdi.

YENİ KAOS PLANI MI?


Tribündeki gelişmeler, yaşanan büyük gerginlik nedeniyle akıllara bazı soru işaretleri takıldı. 3 Temmuz şike sürecinde hain FETÖ Terör Örgütü'nün F.Bahçe'ye yaptığı operasyon, ardından Sürmene'de F.Bahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı sonrası yeni bir kaos planı mı yapıldı? Sağduyulu F.Bahçe taraftarının da sert tepki gösterdiği, önlemek istediği olaylar nasıl bir anda bu hale geldi.

Tüm bu sorulara yanıt aranırken güvenlik uzmanı Abdullah Çitfçi'den olay açıklamalar geldi. Beyaz Tv'de Türker Akıncı'nın sunduğu Ne Var Ne Yok programına konuk olan Çitfçi tatil edilen Fenerbahçe Beşiktaş maçını değerlendirdi.

TARAFTAR ÜZERİNDEN OPERASYON ÇEKİLİYOR

Çitfçi, taraftarlar üzerinde ülkeye son bir yıldır bir operasyon denemesi yapıldığını söylerken “ Değişik statlarda değişik sloganlar var. Son bir yıldır farklı bir proje var. Bu hazırlığının sonunda bu statları kimin kontrol ettiği. “ dedi.

YİNE O DİZİ!

Türkiye'de 2. Gezi olaylarını başlatmak için subliminal mesajlar içeren La Casa de Papel dizisinde insanların Kadıköy meydanında toplandığına dikkat çeken Çiftçi “ Maç 0-0 ve Şenol Güneş'e de bir saldırı var. Fenerbahçe'de de bir seçim var. Bir dizi var La Casa de Papel. Orada insanlar Kadıköy meydanında toplanıyor ve Ali Koç'a benzeyen birisi var. Bunları üst üste değerlendirip koymak lazım. Şu an net bir şekilde çıktı ki düğmeye basılmıştı ve şu an bunun sonuçlarını görüyoruz. “ diye konuştu.
Buradaki amaç Türkiye'yi silkeleyip kaotik bir ortamda kendi projelerini gerçekleştirmek istiyorlar.

LA CASA DE PAPEL DİZİSİNDEKİ iŞTE O SAHNE;



İkinci gezinin mesajı mı verildi? Ömer Çelakıl yorumladıGökçek'ten Soner Yalçın'a zor sorular

Beşiktaş İdare Sorumlusuna koridorda saldırdılar

Fenerbahçe taraftarlarının yabancı madde atmasıyla duran maçta, Beşiktaş ekibi soyunma odasına giderken saldırıya uğradı. İdari Sorumlu Erdinç Gültekin, Fenerbahçeli kalabalığın arasında kalarak linç girişimine uğradı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile