Antrenmandan detaylar
- İSTANBUL
- Süper Lig’in 25. haftasında Ankaragücü’nü konuk edecek olan Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
Aytemiz Alanyaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ettikten sonra 2 gün izin yapan Beşiktaş, Ankaragücü maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenmana, sağ üst arka adalesinde zorlanma tespit edilen ve tedavisine başlanan Gökhan Gönül katılmadı. Boateng ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Düz koşu ve istasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. 3 takıma ayrılan futbolcular idmanın son bölümünde yarım sahada taktik çift kale maç yaptı. 6 Mart Cuma günü taraftarı önünde Ankaragücü’nü ağırlayacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
Beşiktaş’ta Ankaragücü hazırlıkları başladı
İLGİLİ VİDEOLAR
Abdullah Avcı: 'Çok güzel duygular yaşayacağız ve yaşatacağız'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Red Bull Car Park Drift’te Berfu Tutumlu mutlu sona ulaştı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Atatürk Üniversitesi’nden öğrencilere online konser
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bursa'da nefes kesen drift şov
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Vitor Pereira: “Mutluyum, bu ruhla devam etmemiz gerekiyor”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Mustafa Denizli: “Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet aldığını da söylemek yerinde olur”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Hakan Keleş: “Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Turhan:' Yeni bir takımız'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Abdullah Avcı: “Trabzonspor bu sene zirve yarışı verecektir”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Rıza Çalımbay: “Yorgunluğa rağmen mücadeleden memnunum”
30 Ağustos 2021 Pazartesi