Bursasporlar Beşiktaş arasındaki husumeti bitirmek için bugün Bursaya giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Ben bu işi tek basımıza çözeriz demiyorum ama ön adım atıp liderlik yapabiliriz" dedi. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ise "Bu işi taraftarlar çözer, biz bir iki günde çözemeyiz. Başkanların anlaşması ile dostluk olmaz" ifadesini kullandı.

Bursasporlar Beşiktaş arasındaki husumeti bitirmek için bugün Bursaya giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman,'Ben bu işi tek basımıza çözeriz demiyorum ama ön adım atıp liderlik yapabiliriz' dedi. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ise'Bu işi taraftarlar çözer, biz bir iki günde çözemeyiz. Başkanların anlaşması ile dostluk olmaz' ifadesini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Beyaz TV ekranlarında Spor Günlüğü programının canlı yayınında karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki husumeti bitirmek için dün Bursa'ya giden Orman, sunucunun'Bursa'da ne yapacaksınız, planınız nedir?' sorusuna,'Özel bir plan yok. Ben spora liderlik eden bu kurumların arasındaki husumeti çok doğru bulmuyorum' yanıtını verdi ve şunları söyledi:

'Taraftarlar arasında bir şeyler olmuş olabilir. Fakat bunları mazaret etmenin bir manası olduğunu da düşünmüyorum. Biz camiaları yöneten lider kişiler olarak bu husumetleri ortadan kaldırmalıyız. Bunu herhangi bir strateji olmadan, sadece sporun güzelliğini ortaya çıkartmak bizim asli görevimiz olduğu için bir adım atmak istedim. Bütün amacımız da budur. Bugün Bursa'ya gideceğim. Akşam Burslı arkadaşlarımızla bir yemek yiyeceğiz. Yarın akşam da Bursa - Beşiktaş derneğimizin yemeğine katılacağım, mevzu budur. Çok abartılması gereken bir şey yok.'

'BENİM TARAFTARLARLA İŞİM OLMAZ'

'Bursaspor'dan herhangi bir yöneticiyle, taraftar lideriyle görüşmeyi düşünüyor musunuz?' şeklinde soruya ise Orman,'Ben kulüp başkanıyım. Benim taratarlarla işim olmaz. Benim muhatabım bizim dost camiazmız olan Bursa camiasının liderlik kadrosu olabilir. Yani başkanı, yöneticileri olabilir. Onun haricinde taraftarlarla görüşmem söz konusu bile olamaz' karşılığını verdi.

Yazıcı da,'Fikret Beyin düşünceleri kendince doğru olabilir fakat ben bir şeye katılmıyorum. Bu iş üst düzeyde biz yaptık oldu ile olmaz. Ben Bursa'yı çok iyi tanıyorum. Sayın orman da Beşiktaş tarafını iyi tanıyor. Biz yaptık demekle dostluk olmaz. Mutlaka bunun tabanında olması lazım. Başkanların anlaşması ile dostluk olmaz' şeklinde konuştu.
Orman ise,'Husumeti kadırmak bizim görevimiz' vurgusunu yaparak, Bursa'daki maça gideceklerini söyledi. BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile