Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, dün Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Beşiktaş yönetimini topa tuttu.

  Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Serhat Ulueren'in Moderatörlüğünü yaptığı, Erman Toroğlu, Ziya Şengül, Gökmen Özdenak ve Kaya Çilingiroğlu'nun yorumculuğunu yaptığı
Telegol programında Beşiktaş'ın durumunundan sorumlu olarak yönetimi görürken Yıldırım Demirören ve ekibini topa tuttu.

Yılın ilk derbisinde Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Beşiktaş, eleştirilerin hedefi oldu. Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu da, sert bir dille Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'i eleştirdi.

Fenerbahçe 'nin 8 yabancısı olduğunu ve 7'sini kullandığını belirten Çilingiroğlu, 'Galatasaray 'ın ise 7 yabancı oyuncusu var, 6'sını devamlı kullanıyor. Beşiktaş 'ın da 13 yabancısı var, bu maçta 4 yabancısı var, kulübede 3 yabancısı var hiç kullanamıyor. İbrahim Toroman 'dan hala orta saha yaratmaya çalışıyor bu Beşiktaş takımı, inanılacak gibi değil 'şeklinde konuştu.

'BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ FUTBOLA YABANCI '


Söze giren Erman Toroğlu, 'Bence Beşiktaş yönetimindeki yabancı sayısı çok fazla ondan oluyor. Beşiktaş yönetimi hakikaten futbola yabancı 'ifadesini kullandı.

Bunun üzerine, 'Bence başkanı da yabancı, yönetimi o seçiyor 'diyen Çilingiroğlu'na Toroğlu, 'O zaman hepsi yabancı 'karşılığını verdi.

Kaya Çilingiroğlu, 'Yıldırım Demirören bu kulübü bu hale soktu 'dedi. BEYAZ GAZETE

 

Beşiktaş Yönetimini Topa Tuttu

Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, dün Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Beşiktaş yönetimini topa tuttu.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Futbol Krizimiz !

8 Şubat 2012 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile