Ev sahipliğini Beyazıt Öztürk’ün yaptığı Beyaz Show'da dün gece, Alessandra Ambrosio rüzgarı esti.

Kanal D 'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk 'ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Victoria 's Secret 'ın meleklerinden, güzel, alımlı, çekici, attığı her adımla kalpleri yerinden hoplatan dünyaca ünlü manken Alessandra Ambrosio, geçtiğimiz hafta vizyona giren “Sen Kimsin” filminin oyuncuları; Tolga Çevik, Pelin Körmükçü ve Zeynep Özder ile pop müziğin güçlü yorumcularından Yalın konuk oldu.

Beyaz Show'a konuk olan Victoria's Secret meleklerinden Alessandra Ambrosio, programa damgasını vururken, Beyaz Show'da Alessandra Ambrosio rüzgarı esti. Daha öncede bir çok ünlü yıldızı ağırlayan Beyazıt Öztürk'ün dün akşam ki konuğu Victoria's Secret'ın meleklerinden Alessandra Ambrosio 'ydu.

İZLEYİCİLERE TÜRKÇE SESLENDİ
7 aylık hamile olmasına karşın Beyaz'ın programına konuk olan Barros sempatik tavırları ile dikkat çekti. Programda izleyicileri 'Merhaba 'diyerek selamladı. Programı çok canlı bulduğunu ifade eden Ambrosio, Beyazıt Öztürk 'Çok güzel bir kadın deyince 'Beyaz'a Türkçe 'Teşekkürler 'diyerek cevap verdi.

HAMİLE MELEĞE ALTIN EMZİK VERDİ
İstanbul'u çok beğendiğini ve kendini ülkesi Brezilya'da gibi hissettiğini söyleyen Ambosio Türkleri çok güzel dans etiğini de sözlerine ekledi. Beyazıt Öztürk programına konuk olan Brezilyalı ünlü mankene hamile olmasını da dikkate alarak, altın bir emzik hediye etti.

BEYAZ, ANNA BEATRİS'E MESAJ GÖNDERDİ
Programına daha önce konuk aldığı Victorio Secret modellerinden Anna Beatrtis Barros'un, Ambrosio'nun arkadaşı olduğunu öğrenen telefon numarasını bir kağıda yazarak, Barros'a iletmesi için Ambrosio'ya verdi. Yazdığı nota kendi parfümünü de sıkmayı ihmal etmeyen Beyaz bu esprisiyle yine kırdı geçirdi.

İstanbul'a bir günlüğüne geldiğini söyleyen Ambrosio, Türk halkına, seyircilere ve Beyaz'a teşekkürlerini sunarak programdan ayrıldı.

TWİTTER'İ SALLADI
Beyazıt Öztürk 'ün yaptığı Beyaz Show 'un bu haftaki konuklarından Alessandra Ambrosio sosyal medyada en çok konuşulan kişiler arasında yer aldı.


BEYAZ GAZETE


Beyaz Balyolu Reklamlarına Devam Etti

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile