Cuma gecelerinin fenomeni haline gelen Beyaz Show'da Kuzey Güney fırtınası esti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan, Beyazıt Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu Beyaz Show'da Kuzey Güney fırtınası esti.

Beyazıt Öztürk'ün bu haftaki konukları' Kuzey Güney' dizisi oyuncuları Buğra Gülsoy ve Hazar Ergüçlü ile şarkıcı Murat Dalkılıç oldu. Kanal D'nin sevilen dizisi' Kuzey Güney'le ilgili çok sayıda skeç hazırlayan Beyaz, diziyi ti'ye aldı.

Önce hazırladığı şemada' Kuzey Güney' dizisini kendi dilinde esprili bir şekilde anlatan Beyaz, daha sonra ise geçen haftaya damgasını vuran Ferhat'ı vurulma sahnesini anlattığı skeci yayınladı.

Beyaz Show Son Bölüm - Beyaz 'Kuzey Güney' Dizisini Ti'ye Aldı

Beyaz Show'un dün gece yayınlanan son bölümünde Beyazıt Öztürk 'Kuzey Güney' dizisini fena ti'ye aldı. Beyaz Show'un son bölümünde geceye damgasını vuran skec ise 'Ferhat'ı Kim Öldürdü' oldu. İşte Beyaz Show son bölümünde yaşananlar...

Kanal D'de Cuma gecesi ekrana gelen Beyaz Show'da Kuzey Güney fırtınası esti.

Beyazıt Öztürk'ün bu haftaki konukları ' Kuzey Güney ' dizisi oyuncuları Buğra Gülsoy ve Hazar Ergüçlü ile şarkıcı Murat Dalkılıç oldu. Kanal D'nin sevilen dizisi ' Kuzey Güney ' le ilgili çok sayıda skeç hazırlayan Beyaz, diziyi ti'ye aldı.

Önce hazırladığı şemada ' Kuzey Güney ' dizisini kendi dilinde esprili bir şekilde anlatan Beyaz, daha sonra ise geçen haftaya damgasını vuran Ferhat'ı vurulma sahnesini anlattığı skeci yayınladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile