Verdiği bacak firikikleriyle ünlü Wilma Elles, Beyaz'ın programına konuk olunca, Beyaz bu sefer temkinli davrandı. Frikik ustası Wilma Elles'e özel önlem aldı.

Kanal D 'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk 'ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; “Sonsuz Ol” adlı yeni albümüyle müzik dünyasında fırtınalar estiren Ziynet Sali ile “El Yazısı” filminin başrol oyuncuları; Cansu Dere, Sarp Akkaya ve Wilma Elles konuk oldu.

Beyaz, Ocak ayında programına konuk olarak aldığı Willa Elles'in gitar çalarken verdiği frikiği unutmadı. Haberlere konu olan meşhur frikiğe önlem alan Beyaz, bu sefer daha temkinli davrandı.

ÖRTÜLÜ ÖNLEM


Willa Elmes'e daha önceki programı hatırlatan Beyaz 'Ben o oturuşla gitar çalındığını ilk defa gördüm. 'diyerek Wilma Elles'in frikik verdiği görüntüleri ekrana getirdi. Görüntülerin ekrana gelmesinin ardından Wilme Elles'e özel olarak hazırlattığı gitara hediye eden Beyaz, hediye ettiği gitara altına eklenmiş olan uzun örtüyü Wilma Elles'in bacaklarına örttü.
Wilma Elles'e gitarı veren Beyaz, Elles'ten gitarla bir şarkı çalmasını istedi. Wilma Elles istediği performansı sergilemeyince Beyaz espriyi patlattı 'Bunun sesi öteki etekle daha iyi çıkıyordu.'

BEYAZ GAZETE

Beyaz Uzay Savaşları Dizilere İndirdi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile