Kanal D'de Beyaz Show'a bu hafta, şarkıcı Haktan ve yayınlandığı günden bugüne büyük bir ilgiyle izlenen Suskunlar dizisinin başrol oyuncuları konuk oldu.

Programına aldığı konuklara ilginç videolar hazırlayan Beyazıt Öztürk, Suskunlar dizisinin bayan oyuncusu Aslı Enver ve dizide Bilal Karakterini canlandıran Sarp Akkaya'yı da boş geçmedi.

OĞLUM BAK GİT'İ Suskunlar'A UYARLADI

Belediyenin temizlik görevlisi ile semt çocuğu arasında yaşanan tartışma ve sonrasında ortaya çıkanlar sanal alemde rekor kıran 'Oğlum bak git ' videosunu Suskunlar dizisinde Aslı Enver'in yer aldığı bir sahneye uyarlayan Beyaz, Aslı Enver'i gülümsetti.

Sarp Akkaya'YI ŞAŞIRTAN SÜRPRİZ

Suskunlar dizisinde Bilal karakterini canlandıran Sarp Akkaya'nın dizideki bir sahnesi ile Kuzey-Güney dizisinin sahnesini birleştiren Beyaz yine güldürürken, hazırladığı sürprizle Saarp Akkaya'yı şaşırttı. Sarp 'ın annesinin yazdığı komik bir şiiri şarkı olarak söyleyen seyirciler Akkaya 'ya sürpriz yaparak yakışıklı oyuncuyu şaşırtırken, şarkıcı Haktan'ın şiiri farklı bir versiyonla söylemesi ise ünlü oyuncunun şaşkınlığını daha da artırdı.

BEYAZ GAZETE

Beyazdan Sarp Akkayayı Şaşırtan Sürpriz

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Oğlum Bak Git Suskunlarda Yer Alırsa

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile