İlker Aksum, Filiz Ahmet, Halil Sezai, Linet, Ali Altay konuk olduğu Beyaz Show'a damgayı Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Yolanthe Sneijder Cabau vurdu.

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programına konuk olan Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau diğer konukları gölgede bıraktı.

Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder'in eşi, oyuncu, model ve sunucu Yolanthe Cabau, Kanal D' ekranlarında Beyazıt Öztürk'ün sunduğu, 'Beyaz Show'un canlı yayın konuğu oldu. İstanbul'a geldiği günden bu yana medyanın ve Galatasaray taraftarlarının ilgi odağı olan Cabau, eşi ve kendisi hakkında tüm bilinmeyenleri ilk defa katıldığı Beyaz Show'da anlattı.

G.SARAY'IN YENGESİNE FENER FORMASI
Yolanthe Cabau, Beyaz'a imzalı Galatasaray forması hediye etti. Beyaz da buna karşılık önce Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex'in formasını; ardından bir tarafı sarı lacivert, bir tarafı da sarı kırmızı forma hediye etti. Yolanthe Cabau, çift taraflı formanın sarı kırmızılı tarafını giydi.

BEYAZ'A RAĞMEN GALATASARAY'DAN VAZGEÇMEDİ
Yolanthe ise formanın Galatasaraylı olan kısmını giyerek seyircilere poz verdi. Sneijder'in kendisiyle birlikte programa geldiğini söyleyen Yolanthe “ Türkiye ve Tük kulüpleri hakkında olumlu şeyler duydum.” dedi.

Türkiye'ye gelmeden kendisine oyunculuk teklifleri geldiğini söyleyen Yolanthe, İstanbul'u çok beğendiğini ve yaşanacak bir şehir olduğunu da sözlerine ekledi.

YOLANTHE'YE İLGİNÇ HEDİYE
Sevgililer gününü Los Angelas'ta olması nedeniyle Türkiye'de kutlayamayacak olan Yolanthe'ye ise Beyazıt Öztürk'ten ilginç bir 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi verdi. Türk örf ve adetlerinde eşler için “Bir ömür boyu” mutluluğu ifade eden bir yastık hediye eden Beyazıt, Yolanthe ve Sneijder çiftine mutluluklar diledi. Hediyeyi beğendiğini ifade eden Yolanthe Cabau “Bu yastık galiba ikimize yetecek” dedi.

BEYAZ GAZETE



Beyazıt Öztürk'ten G.Sarayın Yengesi Yolantheye Fener Forması

lker Aksum, Filiz Ahmet, Halil Sezai, Linet, Ali Altay ve Yolanthe Sneijder Cabau bu hafta ' Beyaz Show ' da! Kanal D ' nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk ' ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta, “Mutlu Aile Defteri” filminin başrol oyuncuları İlker Aksum ve Filiz Ahmet, müzik dünyasının iki güçlü ve başarılı ismi Halil Sezai ve Linet, nefis sahnesi ve muhteşem performansıyla Ali Altay ile Galatasaray ' ın yeni transferi Sneijder'in eşi, oyuncu- model - tv sunucusu Yolanthe Sneijder konuk oluyor. Ve, dünyanın birbirinden başarılı takımlarının kazanmak için ter döktüğü, bugüne kadar 10 farklı ülkeden 21 ayrı takımın kazandı UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası da ilk kez Beyaz Show ' da olacak. Sohbeti, eğlencesi, birbirinden komik vtr ' leri, esprileri, skeçleri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” bu hafta yine şahane! Sakın kaçırmayın!

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile