AK Parti İl Başkanlığı binasından detay
-Temayül oy sandıklarından detay
-Partililerden detay
( BİLECİK )- AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Salih Koca;- "Başkanlığı belirleme ve temayül sürecinin hayırlara vesile olsun" BİLECİK
- AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Salih Koca, 24 Haziran'da yapılacak genel seçimler için Bilecik Belediye Başkanı'nın aday adaylığı için istifa ettiğini belirterek, "Bu istifa ve yasa gereği 10 gün içerisinde belediye meclis üyelerinden bir arkadaşımızı belediye başkanı olarak seçme zorunluluğu mevcut" dedi.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve 25. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti Bilecik İl Başkanlığında düzenlenen temayül yoklamasına katıldı.
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler için başkanlık görevinden istifa ederek, milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptığını anlatan Koca, "Bu istifa ve yasa gereği 10 gün içerisinde belediye meclis üyelerinden bir arkadaşımızı belediye başkanı olarak seçme zorunluluğu mevcut. Bu anlamada bizde bugün burada AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak, temayül yoklaması yapmaya teşkilatlarımızın, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, ana kademe yönetimlerimizin, belediye meclis üyelerimizin görüş ve düşüncelerini almak üzere buraya geldik. Sandıklarımızı kurduk. Arkadaşlarımız bugün oylarını kullanarak, belediye başkanlığı konusundaki görüşlerini belirtmiş olacaklar. Bizde bu görüşleri inşallah yerel yönetimler başkanlığımız, birimi ve başkanımız olarak Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Onun takdirleriyle de belirlenecek olan arkadaşımızı, adayımız olarak açıklayacak. Haftaya Cuma günü yapılacak olan seçimlerde, inşallah belediye başkanımızı seçmiş, belirlemiş olacağız. Hem 24 Haziran seçimlerinin hem de şuanda Bilecik'te yapacak olduğumuz belediye başkanlığı belirleme ve temayül sürecinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
Basına kapalı olarak devam eden temayül yoklamasına AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Bilecik'te AK Parti sandık başına gitti
İLGİLİ VİDEOLAR
Başkan Çerçioğlu ve Günel gençlerle bir araya geldi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Başkan Yılmaz’dan Anıtkabir ziyareti
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Türkiye'nin ilk ve tek UNESCO'lu müzik şehri Kırşehir’de ‘Müzik Durakları’ oluşturuldu
29 Ağustos 2021 Pazar
Komşusu tarafından dövülen mağdur kadın Cumhurbaşkanına seslendi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bakan Yanık; “99’dan sonra çok afet oldu hatırlamıyoruz çünkü hemen müdahale edildi”
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Hayatını kaybeden eski milletvekili Durmaz toprağa verildi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Eskiden ok atılıyordu şimdi silah... 8 asırlık gelenek 2300 metrelik zirvede yaşatıldı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bursa’da engelli gençler için unutulmayacak ’asker’ eğlencesi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
CHP lideri Kılıçdaroğlu: “Yangınlarda bir dayanışma kültürü sergilendi”
27 Ağustos 2021 Cuma
Pendik’te ‘Anadolu Kahve Festivali’ kapılarını ziyaretçilere açtı
27 Ağustos 2021 Cuma