Karlıova kar detay
-Solhan kar detay
-Karayolları kar küreme detay
-Röp.
( BİNGÖL ) BİNGÖL
- Bingöl’de kar yağışı yeniden etkili olmaya başladı, ilçeler beyaza büründü. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Bingöl’de gece saatlerinde kar yağışı başladı.
Kent merkezine göre ilçelerde daha çok etkili olan kar yer yer 10 santime ulaştı. Geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışı alan yüksek rakımlı Karlıova ve Solhan ilçeleri de bugün yağan karla ile tekrar beyaz örtüyle kaplandı. Valilik koordinesinde İl Özel İdare Genel Sekreterliğine bağlı karla mücadele ekiplerinin, sabahın erken saatlerinde köy yollarında inceleme yaptığı, şuana kadar kapalı köy yolunun olmadığı bildirildi.
Öte yandan Karayolları 84’ncü Şube Şefliği ekipleri de Bingöl- Elazığ karayolunda yer yer 10 santimetreye ulaşan bölgelerde kar küreme çalışması yaptı. Karlıova’ya yağan karın az olduğunu söyleyen ilçe sakinlerinden Erkan Değirmenci, “İki hafta önce yaklaşık bir metre kar yağdı. Bir haftada çok soğuk geçti, ayaz oldu. Bugün de 5 santim kadar kar yağdı. Karlıova’ya yakışan kar henüz yağmadı. Dolayısıyla bir metre karı da az bulduk Karlıova’da. İki gün içinde biraz daha yağmasını bekliyoruz” dedi.
Bingöl'de kar yeniden etkisini gösterdi, ilçeler beyaza büründü
İLGİLİ VİDEOLAR
Mahalleli zehirlenen canlar için ayağa kalktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Erkmen: 'Güzel bir galibiyet'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Abdullah Avcı: “Trabzonspor bu sene zirve yarışı verecektir”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Mustafa Gürsel: ”İkinci yarı iyi oynadık, yetmedi”
29 Ağustos 2021 Pazar
Recep Uçar: “Oyuncularımı tekrar canıgönülden tebrik ediyorum”
29 Ağustos 2021 Pazar
Dilaver Mutlu: “Maça 3-0 mağlup başlayınca çevirmek zor oluyor”
29 Ağustos 2021 Pazar
Zafer Turan: “Bütün takımı kutluyorum”
29 Ağustos 2021 Pazar
Mehmet Altıparmak: “Çok kötü sahada oynadık”
29 Ağustos 2021 Pazar
Hamdi Yılmaz: “Galibiyet bizim için kaçınılmazdı”
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Türk-İş Başkanı Atalay: “15 milyon örgütsüz insan var”
27 Ağustos 2021 Cuma