Show Tv'de yayınlanan Suskunlar dizisinin dün akşamki bölümü, arka fonda çalan Ahmet Kaya şarkısıyla yine yürekleri dağladı.

Dizinin geçtiğimiz sezonki bölümlerinde zaman zaman çalınan Ahmet Kaya şarkılarına bir yenisi daha eklendi. Ahmet Kaya, dün akşamki bölümde de Yüreğim kanıyor?' adlı şarkısıyla anılmaya devam etti.

Gülten 'in tecavüzcüsüyle karşı karşıya kalan İbo geçmişe dönüp o anları hatırladı. Gülten 'in tecavüzcüsünü bacağından vuran İbo, Gülten 'in o sözlerini hatırlayıp gözyaşlarına boğuldu. İbo 'nun gözyaşlarına boğulduğu sahnelerde arka fonda çalan Ahmet Kaya şarkısı ise yürekleri iyice dağladı.

BEYAZ GAZETE


Bir Kadın Bir Erkek 51. Bölüm - Ozan şair olursa

Bir Kadın Bir Erkek 51. son bölümde neler oldu? Bir Kadın Bir Erkek 51. en son bölüm videolarını sitemizden izleyebilirsiniz.

Benimle evlenir misin Zeynep?

Zeynep Ozan'ın evlilik teklifinden memnun değildir. Ayrıca narkozun da etkisindedir. Birçok kez Ozan'a evlilik teklif ettirir. Acaba Ozan Zeynep ' e kaç defa evlenme teklifi ettirecektir?

Ozan şair olursa?

Zeynep'ın gazına gelen ve baskılarına dayanamayan Ozan şiir yazmaya karar verir

Sosyal medya fenomeni Zeynep

Zeynep Ozan'a facebook, twitter gibi sosyalmedya mecralarında adab-ı muaşereti öğretir. Arkadaşlık teklif edene öyle hemen anında cevap verilmez!
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile