Kanal D anchormani Mehmet Ali Birand, 12 Eylül davasını değerlendirdi,darbenin tek sorumlusunun asker olmadığını söyledi.
12 Eylül davasını değerlendiren Kanal D anchormani Mehmet Ali Birand, 'Kendi kendimizi kandırmayalım, askerin dışında da sorumlular var. ' dedi.
BU SEMBOL BİR DAVADIR
Bu davanın yeterli olmadığını savunan Birand ' Kendi kendimizi kandırmayalım. 12 Eylül'ü tek başına askerler yapmadılar. Bu sembol bir davadır. Artık bundan sonra iktidara müdahale eden herkes aradan 40 yıl da geçse bir gün kapılarının çalınacağını bilecek. Aslında 12 Eylül'ü tek başına askerler yapmadılar. Hiç birbirimizi aldatmayalım. İş adamından medyasına, ABD'sinden Avrupa'sına kadar herkesin bir katkısı vardır bu davada. 12 Eylül Türkiye'yi çelikten bir ceketin içine sokmuştur. Ama ne kadar gariptir ki Türkiye bu çelikten ceketin içinden çıkmak için son günlere kadar hiç bir şey yapmadı. ' dedi.
BEYAZ GAZETE
Birand: 12 Eylül Darbesini Sadece Asker Yapmadı
İLGİLİ VİDEOLAR
HATAY - AK Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı Gençoğulları'ndan '27 Mayıs' açıklaması
27 Mayıs 2021 Perşembe
IĞDIR - Sulama kanalına düşen köpeği AFAD kurtardı
23 Kasım 2020 Pazartesi
Pişkin hırsızlar girdikleri işyerinde dizi izledi
8 Ekim 2020 Perşembe
Beylikdüzü’nde tarihi bir kanal kalıntısı tespit edildi
12 Eylül 2020 Cumartesi
Sıcaklardan bunalan çocuklar sulama kanalına atladı
4 Eylül 2020 Cuma
Türklerin Ergenekon destanını anlatan dizi Bursa'da çekiliyor
9 Ağustos 2020 Pazar
Quick Sigorta “Evdeyiz, Hizmetinizdeyiz” uygulamasını devreye aldı
21 Mart 2020 Cumartesi
Kaz Gölü, Dipsiz Göl olmayacak
9 Aralık 2019 Pazartesi