CHPli Çankaya Belediyesinin yetki alanındaki bir mahallede bulunan merdiven ölüme davetiye çıkıyor. Etrafında korkuluk olmayan dik merdivenler vatandaşların korkulu rüyası oldu. Mahalle sakinleri ölüm merdiveni adı verdikleri merdivenlerin önünde Çankaya Belediyesi'ni protesto etti.

CHPli Çankaya Belediyesinin yetki alanındaki Gökkuşağı mahallesinde bulunan merdiven ölüme davetiye çıkıyor. Etrafında korkuluk olmayan dik merdivenler vatandaşların korkulu rüyası oldu. Mahalle sakinlerinin ölüm merdiveni adı verdikleri merdivenlerin önünde Çankaya Belediyesi'ni protesto etti.

Vatandaşların korkulu rüyasi haline gelen dik merdivende ne bir demir ne bir korkuluk var. Mahalle sakinleri özellikle kışın bu merdivenleri kullanamamaktan şikayet ediyor. Çankaya Belediyesi ise mahallelinin korkuluk isteğine yanıt vermiyor.

Çankayalılar ölüm merdivenin başında Çankaya Belediyesi Bülent Tanık'ı istifaya davet etti. BEYAZ GAZETE


HABER: Ercan DALGIÇ
KAMERA: Serkan ÇİNİER


Bu merdiven Çankayalıların korkulu rüyası oldu

Ankara Çankaya İlçesi Gökkuşağı Mahallesi' ndeki merdiven ölüme davetiye çıkarıyor. Merdivenlere mahalle sakinleri yanlarında korkuluk olmadığı için ve çok dik olduğu için ölüm merdivenleri adını verdi. Mahalle sakinleri özellikle kış aylarında merdiveni kullanamamaktan şikayetçi, Artık belediye burayı görsün diyen mahalleli, '' Artık seçim yatırımı değil, iş istiyoruz '' diyerek isyan etti.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Çankaya'daki Ölüm Merdiveni

20 Ekim 2012 Cumartesi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile