TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, tartışma yaratan doğalgaz ve elektrik zamlarına ilişkin, "Bugün bu zam yapıldıysa vatandaşımız işsiz kalmasin, ekonomi kütü duruma düşmesin diye yapılıyor" dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, tartışma yaratan doğalgaz ve elektrik zamlarına ilişkin, 'Bugün bu zam yapıldıysa vatandaşımız işsiz kalmasin, ekonomi kütü duruma düşmesin diye yapılıyor ' dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Erkan Tan ile Başkentten programına konuk olan Elvan, tartışma yaratan doğalgaz ve elektrik zamlarını savundu.

'Son 10 yıllık AK Parti hükümetinin icraatlarına baktığınızda bizim vatandaşımız bu zammı neden yaptığımız çok iyi biliyor ' diyen Elvan, 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarının geleceğini garanti altına almak, istikrarı sağlamak, Türkiye 'nin gerçekten güvenilir, sürdürülebilir yapısını devam ettirmek amacıyla yaptığımızı bu halk çok iyi biliyor ' şeklinde konuştu.

Bugüne kadar bütçe hedeflerini tutturan bir parti olduklarını savunan Lütfi Elvan, 'Üç hükümet dönemimizde de bütçe hedeflerini net olarak tutturduğumuzu görüyoruz. Hesabımızı, kitabımızı çok iyi yapıyoruz. Bundan Sonra da yapmya devam edeceğiz ' dedi.

Elvan, 'Eğer bugün bu zam yapılmışsa önümüzdeki dönemlerde vatandaşımız işsiz kalmasın diye yapılıyor, Türkiye ekonomisi daha kötü koşullara düşmesin diye yapılıyor ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE

Bu Zamlar Vatandaşımız İşsiz Kalmasin Diye Yapılıyor Haberi 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, tartışma yaratan doğalgaz ve elektrik zamlarına ilişkin, ' Bugün bu zam yapıldıysa vatandaşımız işsiz kalmasin, ekonomi kütü duruma düşmesin diye yapılıyor ' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile