BUİKAD yeni projelerini açıkladı - BURSA
: - Programdan detaylar - BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın'ın açıklamasıBUİKAD yeni projelerini açıkladıBURSA (AA) - Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), 2018 yılında hayata geçirecekleri projeleri açıkladı.
Bir otelde gerçekleşen toplantıda konuşan BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın, girişimci kadınları desteklemek amacıyla İŞ - KUR ve KOSGEB ile protokol imzalayacaklarını ve kendi işini açmak isteyen kadınlara mentörlük desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.
Yalçın, iş hayatındaki kadınların yaşlı ve çocuk bakımı nedeniyle iş dünyasından çekildiğini belirterek kadının çalışırken aynı zamanda çocuğuna da bakabilmesi için "Kreş Projesi" ile önlemler alacaklarını aktardı.Toplantı, BUİKAD için hazırlanmış pastanın kesimi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.
İLGİLİ VİDEOLAR
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gizemli monolit Diyarbakır’da ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Atatürk Üniversitesi’nden öğrencilere online konser
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Vitor Pereira: “Mutluyum, bu ruhla devam etmemiz gerekiyor”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Mustafa Denizli: “Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet aldığını da söylemek yerinde olur”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Erkmen: 'Güzel bir galibiyet'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Turhan:' Yeni bir takımız'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Rıza Çalımbay: “Yorgunluğa rağmen mücadeleden memnunum”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Hüseyin Eroğlu: “En iyi şekilde toparlayacağız“
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Mehmet Hüseyin Dalgıç: “Daha iyi bir İstanbulspor izlettireceğiz“
30 Ağustos 2021 Pazartesi