Bulana 2 bin lira ödül verileceği ilan edilen köpek, Taksim Metrosu'nda bulundu

Dino ve sahibinden mutluluk tablosu
-Dinonun sahibinden röportaj
-Dinoyu bulan şahıs ile röportaj
-Dinodan detaylar
-Kayıp ilanlarından detaylar
-detaylar

( İSTANBUL -ÖZEL)- Kayıp ilanları asılan köpek, Taksim Metrosunda bulundu- Bulunan köpek Taksim’de sahibine kavuştu İSTANBUL

- Bulan kişiye 2 bin lira ödül verileceği ilan edilen ‘Dino’ isimli köpek, Taksim Metrosunda bulundu. Sahibi Taksim’in her yerine kayıp ilanları asarken, aradığı köpeğini komşusu buldu. Bulana 2 bin lira ödül verileceği ilan edilen ‘Dino’ isimli köpek Taksim metrosunda bulundu. Edinilen bilgiye göre; 2 gün önce kaybettiği köpeğini arayan Asena Velivar, kayıp ilanları bastırarak Taksim Meydanı’na asmaya başladı.
Velivar, köpeğini bulana 2 bin lira ödül verileceğini ilan ederken aradığı hayvanını ilanları gören komşusu buldu. Köpeğin sahipsiz olduğunu düşünerek bakmak için bir kadının yanına aldığını gören komşusu durumu Velivar’a bildirdi. Köpeğin, metro istasyonunun içinde olduğunu öğrenen Velivar, hemen buraya giderek iki gündür aradığı köpeğime kavuştu. “Bulunduğu için çok mutluyuz” Köpeğinin bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirten Asena Velivar, “Dino iki gün önce gece kayboldu, iki gündür her yerde onu arıyoruz, ama sonunda bulduk. Çok mutluyuz” dedi.
Asena Velivar daha sonra 2 gündür aradığı köpeğiyle uzun süre oynadı.

İLGİLİ VİDEOLAR

İzmir'de feci kaza: 5 yaralı

31 Ağustos 2021 Salı

Fırında korkutan yangın

31 Ağustos 2021 Salı

İlkadım’da zafer konvoyu

30 Ağustos 2021 Pazartesi

Van’da Rewşan Çeliker konseri

30 Ağustos 2021 Pazartesi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile